Tânăr din Botoșani, bănuit că a lovit intenționat cu mașina un bărbat, s-a predat după opt zile

Publicat: 11/02/2019 | 19:04

Un tânăr de 24 de ani, din Cătămărăști, județul Botoșani, a fost arestat preventiv, luni, după ce s-a dus singur la sediul poliției și s-a predat, spunând că el este cel care, în urmă cu opt zile, a lovit intenționat cu mașina un bărbat. 

După opt zile în care s-a ascuns de poliție, principalul suspect al accidentului petrecut în data de 3 februarie în localitatea Cătămărăști, din județul Botoșani, s-a predat.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor după ce pe pe 3 februarie, după un confict cu un bărbat de 40 de ani, l-a accidentat cu mașina, a fugit de la locul accidentului și și-a ascuns autoturismul în curtea părintească.

Principalul suspect bănuit de comiterea accidentului din Cătămăraști la data de 3 februarie s-a prezentat astăzi (luni – n.r.) la sediul poliției. Cazul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, conducere fără permis și a unui vehicul neînmatriculat, conducere cu numere false și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă acestuia pentru 30 de zile, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Tânărul a fost căutat pe poliție mai bine de o săptămână după ce, în 3 februarie, după un confict cu un bărbat de 40 de ani, l-a accidentat cu mașina, a fugit de la locul accidentului și și-a ascuns autoturismul în curtea părintească.

Scandalul între cei doi a izbucnit într-un bar din localitatea Cătămărăști Deal. După ce a părăsit localul tânărul s-a urcat la volanul mașinii sale, deși nu avea permis de conducere și l-a accidentat pe bărbatul de 40 de ani, acesta fiind transportat în stare foarte gravă la spitalul din Botoșani. De aici, bărbatul, aflat în comă, a fost transferat la o clinică din Iași.

Citește și...