Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » „Tanar si nelinistit” are 40 de ani! Incredibilele schimbari ale actorilor care s-au maturizat, casatorit si murit in timpul lui!

„Tanar si nelinistit” are 40 de ani! Incredibilele schimbari ale actorilor care s-au maturizat, casatorit si murit in timpul lui!

De: Cancan 26/03/2013 | 11:25
Tanar si nelinistit are 40 de ani! Incredibilele schimbari ale actorilor care s-au maturizat, casatorit si murit in timpul lui!

Exact pe 26 martie, acum 40 de ani, incepea unul dintre cele mai longevive seriale TV, difuzat peste tot in lume, cu audiente ce au ramas fidele si milioane de fani ce urmaresc aventurile personajelor lor preferate.

Dupa-amiezele celor mai multi romani aflati in fata televizoarelor inseamna serialul „Tanar si nelinistit”, difuzat de Pro TV inca din 1996. Recordurile celui mai indragit soap-opera sunt insa impresionante, la exact 40 de ani de la lansarea in America, in 1973.

Iata doar cateva cifre:

–  peste 10.000 de episoade difuzate in Statele Unite

– in perioada 1973-1980, serialul dura doar 30 de minute, apoi au fost inserate spoturi publicitare si a inceput sa dureze o ora

– 207 premii la activ

– 508 nominalizari la festivalurile de profil

– e difuzat in 32 de state din intreaga lume

– este primul soap-opera care apare la televizor in format de inalta definitie

Victor Newman

Victor Newman (Eric Braeden) a fost introdus în serial în 1980 şi, original, personajul era „un bărbat demn de dispreţ, care îşi abuza soţia şi o înşela”, urmând să fie ucis repede. Partitura lui urma să dureze între 8 şi 12 săptămâni. „Când am văzut prima interpretare a lui Eric Braeden – vocea, forţa lui – mi-am dat seama imediat că nu vreau să-l pierd. Era exact ceea ce trebuia show-ului. Nu omul plin de ură de pe ecran, ci omul care ar fi putut să devină”, declara creatorul William Bell, care a rescris scenariul pentru a salva personajul. Desi in 2009, dupa 29 de ani, producatorii anuntau ca Eric va parasi distributia, se pare ca acesta va ramane insa in serial.

Katherine Chancellor

Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta telespectatorilor care urmaresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actrita care a rezistat in echipa “Tanar si nelinistit” inca din 1973. Cu o viata intreaga petrecuta in mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, in varsta de 86 de ani, si-a publicat in 2012 memoriile intitulate sugestiv: „Not Young, Still Restless: A Memoir”.

Nikki Newman

Timpul pare ca a trecut cel mai bine peste actrita Melody Scott Thomas. Tanara dansatoare de cabaret Nikki il cucereste pe Victor Newman, cu care se casatoreste de vreo trei sau patru ori si care este mama celor doi copii ai lui mai mari, Victoria Newman si Nicholas Newman. Ea a jucat in serial din 1979.

Paul Williams

Doug Davidson, care il interpreteaza pe detectivul Paul Williams, este cel care detine suprematia in topul aparitiilor in serial: Davidson a fost distribuit in nu mai putin de 2670 de episoade de la debutul productiei si pana in prezent.

Victoria Newman

Personajul Victoria Newman a avut până acum patru interprete, începând cu puştoaica Ashley Nicole Millan. Heather Tom a fost cea care a făcut publicul să îndrăgească acest personaj, câştigând un premiu Daytime Emmy la doar 16 ani. După plecare ei, rolul a fost oferit lui Sarah Aldrich, care a plecat în doar câteva luni. A urmat apoi Amelia Heinle care, în 2008, a luat o pauză de pe ecran, fiind însărcinată, timp în care personajul Victoria Newman a fost „băgat” în comă.

Brad

Interpretul lui Brad, Don Diamont (49 de ani), s-a însurat în 2012 cu aleasa lui, Cindy Ambuehl. Dupa 14 ani de „Tanar si nelinistit”, el a dezertat si a plecat la „Dragoste si putere”, rivalul din America. Personajul lui a fost „omorat”, dupa ce a inghetat pe malul unui lac, luat de o tornada.

Sharon Newman

Interpreta lui Sharon Newman, actriţa Sharon Case a debutat în serial în august 1994, pentru ce credea ea că o să fie o colaborare de „maximum şase luni”. Au trecut 18 ani de atunci, iar frumoasa blondă de 41 de ani continuă să rămână unul dintre personajele de bază. A fost maritata cu Nick Newman, Jack Abbot, apoi va ajunge la altar cu Adam Newman, fiul lui Victor şi al lui Hope. Atentie, fanii care nu vor sa stie ce se intampla in continuare nu trebuie sa citeasca! Incredibil e faptul ca in Sharon se marita inclusiv cu celebrul Victor Newman!

Jill Abbott

Actriţa Jess Walton, interpreta lui Jill Abbott , a luat o pauză de la filmările soap-ului, dar abia la 24 de ani de la incepere si doar ca sa poata sa se bucure in sfarsit de nepoti.

Nick Newman

Unul dintre mecanismele favorite ale serialului este să trimită copiii la studiu în internate sau în alt oraş pentru ca aceştia să se întoarcă la scurt timp deja adolescenţi. Printre personajele cărora li s-a aplicat acest tratament „de îmbătrânire rapidă” se numără Victoria Newman (a plecat la 10 ani şi a revenit la 18 ani), Nick Newman, Lily Winters, Noah Newman şi Abby Newman/Abbott.

Melodia de generic a serialului „Nadia’s Theme” se intitula iniţial „Cotton’s Dream”, fiind compusă pentru filmul „Bless The Beasts and Children”. În 1976, ABC a folosit piesa într-un montaj cu exerciţiile Nadiei Comăneci la Olimpiada de vară din acelaşi an. Deşi gimnasta româncă nu a performat niciodată pe respectiva melodia, i s-a asociat imaginii şi, într-un final, compozitorul şi-a redenumit oficial piesa „Nadia’s Theme”, potrivit ProTV Magazin.

CBS a anunţat că serialul va fi produs şi în sezonul 2013-2014.

Diana Babeanu
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place să fie bărbat. Ce a decis judecătorul
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au explicat ce s-a întâmplat în corpul actorului
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
×