Tânăra care şi-a ucis iubitul în timpul unui act sexual a luat o decizie şocantă după ce l-a omorât pe acesta! „I-a pus organele în…”

Publicat: 15/02/2018 | 18:16

Anastasia Onegina, tânăra acuzată că şi-a ucis iubitul în timpul unui act sexual, a luat o decizie şocantă după ce l-a omorât pe acesta. După crima odioasă pe care a comis-o, ea s-a hotărât să pună organele iubitului ei în frigider.

„I-a pus organele în frigider. O mână era la gunoi, alături de picioare. A făcut o grămadă de zgomot (n.r – iubitul tinerei)”, a declarat un vecin al cuplului. Ea i-a tăiat bărbatului organele genitale şi câteva degete, pe care le-a pus în frigider.

Anastasia Onegina, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată după ce a recunoscut că i-a dezmembrat corpul iubitului ei, cu care practica ocultismul şi sadomasochismul. Anastasia Onegina este acuzată că l-a ucis pe Dmitry Sinkevich, în vârstă de 24 de ani, un fost poliţist şi militar. Iniţial aceasta a negat că l-a omorât pe iubitul ei.

Vecinii cuplului au precizat că cei doi practicau ocultismul şi BDSM-ul, iar bărbatul avea pe contul său de Facebook poze despre satanism. Cuplul ar fi organizat săpămânal orgii, iar vecinii se plângeau că făceau gălăgie. “Erau atraşi de sadomasochism şi de alte activităţi similare”. Sora Anastasiei a descoperit cadavrul tânărului şi a anunţat Poliţia. În urma autopsiei se va stabili în ce condiţii a decedat.

Citește și...