O tânără conducea singură pe o stradă goală, când maşina i s-a oprit! A vrut să ceară ajutor, dar un cerşetor a venit la ea şi i-a spus: „Întoarce-te la maşină şi blochează uşile!” Ce a urmat a uimit o lume întreagă

Publicat: 03/02/2018 | 15:26

Kate Mcclure conducea singură pe o stradă din Philadelphia când s-a trezit că i se opreşte brusc maşina. Femeia a intrat în panică, s-a dat jos din maşină şi a vrut să ceară ajutor. Ea a luat-o pe jos până la cea mai apropiată benzinărie, pentru a găsi pe cineva care să o scoată din această situaţie. 

Pe drume, Kate Mcclure a întâlnit un cerşetor care i-a spus să se întoarcă repede la maşină şi să blocheze uşile. Speriată, tânăra l-a ascultat şi s-a întors la autoturism. La scurt timp, bărbatul a venit şi i-a adus un bidon de benzină. El îşi cheltuise ultimii 20 de dolari pentru a o ajuta pe tânără. De teamă că altcineva ar putea profita de ea, el s-a asigurat că femeia aveam cum să se întoarcă în siguranţă acasă.

Impresionată de gestul bărbatului, Kate Mcclure a vrut să îi întoarcă gestul. Ca răsplată, femeia s-a oferit să îi găsească o casă, o maşină şi să-i acopere cheltuielile pentru 4-6 luni. De asemenea, a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru el, reuşind să obţină 400.000 de dolari. Bărbatul, pe nume Johnny Bobbit, este un veteran de război care locuia pe străzi de mai bine de un an, atunci când a întâlnit-o pe Kate Mcclure.

Banii sunt suficienţi pentru ca bărbatul să-şi cumpere o casă şi o maşină, iar pe restul i-a donat unui alt veteran fără locuinţă, pe nume Jeff Johnson. Gestul să a uimit o mulţime de persoane. Johnny a devenit cunoscut în lumea întreagă pentru bunătatea de care a dat dovadă. 

Recomandarea CIAO.RO