Tânăra din Constanța care a bătut 9 bărbați într-un bar a primit o veste neplăcută după gratii! Ce au decis magistrații

Publicat: 16/09/2020 | 22:32
Tânăra din Constanța care a bătut 9 bărbați într-un bar a primit o veste neplăcută după gratii! Ce au decis magistrații

Tânăra din Constanța care a bătut nouă bărbați într-un bar a primit o veste neplăcută după gratii. În plus, ea este cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire sau alte violențe și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit uneia dintre deciziile luate de magistrați.

Citește și: E incredibil! Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiești pe iubitul ei

Veste neplăcută pentru tânăra care a bătut 9 bărbați într-un bar din Constanța

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au anunțat că instanța de control judiciar a respins azi contestația făcută de tânăra care a provocat un scandal monstruos într-un bar la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, hotărârea de arestare preventivă pentru 30 de zile a rămas definitivă, relatează jurnaliștii de la ctnews.ro.

Nu rata: Anunțul făcut de Nelu Tătaru! Cum vor vota persoanele cu febră peste 37,3 grade

“Totodată, urmare imaginilor video apărute în spațiul public în legătură cu faptele comise de inculpată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susținerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat”, au mai declarat procurorii constănțeni, potrivit sursei citată mai sus.

Află și: Un băiețel din Buzău, primul copil român cu COVID-19 internat la Terapie Intensivă. Ce altă boală rară au aflat medicii că mai are

Descoperă și: Primele declarații ale lui Dragoș Bucur după ce s-a infectat cu COVID-19: “Sper ca toate rezultatele colegilor mei să fie bune și…”

Într-o filmare realizată la scurt timp după ce a fost încătușată, femeia de 22 de ani se aude cum îi amenință pe polițiști, strigând: “Mama mea e procuror. O să muriți”. În realitate, ea nu este, de fapt, fiica vreunui magistrat.

Conform rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, scandalul violent a izbucnit în urma unui conflict spontan pe care tânăra l-a avut cu una dintre angajatele care serveau în local. Agresoarea a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului. Prima victimă a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate din cadrul unei societăţi private, bătăușa l-a mușcat pe unul dintre ei de antebrațul stâng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap, iar pe al treilea l-a lovit cu piciorul în testicule.

“În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe polițista de la IPJ Constanța”, au arătat oamenii legii în rechizitoriu.