Tânăra ucisă în pădurea din Vâlcea depusese plângere la Poliţie împotriva agresorului chiar în ziua crimei. Filmul halucinant al atacului

Publicat: 18/04/2018 | 17:08

Chiar înainte de a fi ucisă, Claudia Roxana Mărdăşanu, tânăra găsită moartă, noaptea trecută, într-o pădure din Vâlcea, depusese plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea. În data de 21 martie 2018, tânăra de 19 ani a reclamat faptul că Liviu Cristian Iacob a agresat-o, iar în aceeaşi seară ea a şi fost ucisă.

„Cu privire la plângerea depusă anterior la poliţie de fata ucisă, vin cu următoarele precizări: în seara zilei de 21 martie, fata a depus plângerea la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, aceasta fiind înregistrată şi fiind demarate verificări. Astfel, poliţiştii i-au căutat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiţi. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relaţii. Nu s-a reclamat în niciun fel dispariţia fetei, crima fiind descoperită doar în urma investigaţiilor poliţiei şi acţiunilor care au avut loc ieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea dezvăluie că tânăra a fost ucisă la doar câteva ore după ce a depus plângerea.

După ce a ucis-o, autorul şi-a îngropat victima în imediata apropiere a locului crimei, iar pentru ca zona respectivă să nu devină vizibilă, din cauza lipsei vegetaţiei, a acoperit-o cu lemne uscate.

Filmul crimei: a îngropat-o în groapa destinată unor câini

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul criminal, împreună cu o altă persoană, gestiona niște câini fără stăpân. El i-ar fi spus tinerei că i-au murit câteva animale. Împreună, au luat niște saci menajeri și au mers acolo și au făcut o groapă, unde ar fi trebuit să îngroape câinii morți. La un moment dat, Liviu ar fi întrebat-o pe fată dacă este adevărat că l-a înșelat. Apoi, ar fi înjunghiat-o și ar fi îngropat-o în locul câinilor.

 

Citește și...