Tania Popa, câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor”, face nuntă cu premiul de 50.000 de euro

Publicat: 18/05/2018 | 14:10

Fermierul anului și câștigătorul de la „Ferma Vedetelor” 2018 este actrița Tania Popa. Vedeta a plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro. Actrița știe foarte bine ce face cu banii, premiul având o destinație exactă. Tania Popa va organiza o petrecere de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian, cum n-a mai văzut Parisul!

Moldoveanca Tania Popa a intrat în „Ferma vedetelor” la începutul lunii aprilie, însă show-ul a fost filmat anul trecut. Tot ce au văzut telespectatorii pe micul ecran au fost înregistrări. Tania Popa a făcut istorie. Este prima femeie care câștigă la „Ferma Vedetelor”. La Cocani, premiul l-a luat George Vintilă, iar în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate.

Tania Popa și soțul ei n-au apucat să facă petrecerea de nuntă

Tania Popa alături de soț și de copii

Actrița se pregătește acum de cel mai fericit eveniment din viața ei, respectiv petrecerea de nuntă cu bărbatul alături de care are o relație de 10 ani și cu care s-a căsătorit pe fugă, civil și religios, fără să îmbrace rochia de mireasă. Acum, Tania Popa vrea să își ia revanșa, iar după ce a câștigat la „Ferma Vedetelor” are de gând să organizeze o petrecere de zile mari.

„Da, pe 18 mai (n.r. azi), eu şi Veaceslav facem 10 ani de când ne-am căsătorit, pe fugă, şi n-am apucat să facem petrecerea. Aşa că o facem acum, o să fie petrecerea de nuntă şi, în sfârşit, o să fiu şi eu mireasă! (Cu banii de la „Ferma Vedetelor”) Aş investi în bunăstarea familiei mele. Aş vrea să fiu mai relaxată. Când voi ajunge la pensie nu aş vrea să mă gândesc cu ce voi trăi.”, a povestit Tania Popa pentru click.ro.

Tania Popa și Veaceslav Damian au împreună un băiețel de 9 ani Slavic. El este cel de-al treilea soț al Taniei Popa. Actrița o mai are pe Daria (18 ani), din primul mariaj. Tania și Veaceslav s-au căsătorit civil în 2008, iar la două luni, actrița a rămas însărcinată cu Slavic. Au făcut cununia religioasă și botezul, dar nu au mai avut timp de nuntă, pe care au amânat-o 10 ani.

 

Citește și...