El e câștigătorul de la „Ferma Vedetelor”, sezonul trei! A plecat acasă cu marele premiu

Publicat: 17/05/2018 | 23:29

A fost o finală absolut incredibilă la „Ferma Vedetelor”! Dacă prima probă a fost câștigată de Cătălin Neamțu, cea de-a doua i-a aparținut Tania Popa, care la final a părut atât de epuizată, încât, la un moment dat s-a pus problema să fie chemat medicul. De pe margine, cei doi finaliști au fost încurajați de foștii concurenți ai emisiunii, dar și de rude și prieteni. Iar la finalul celei de-a treia probă s-a înregistrat o premieră în istoria emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Citește și: Drama lui Cătălin Neamțu de la „Ferma Vedetelor”. Mama lui a murit departe de casă: „Au incinerat-o în Belgia!” De ce a ascuns actorul această tragedie

Fermierul anului și câștigătorul de la „Ferma Vedetelor” 2018 este actrița Tania Popa.

„O premieră absolută: pentru prima dată în istoria emisiunii «Ferma Vedetelor» a câștigat o femeie. Tania Popa pleacă acasă cu troferul de «fermierul anului». Erau 50 de plicuri, dar ea a pus mâna pe cel câștigător – o șansă absolut incredibilă. (….). Tania Popa este prima femeie fermier! Felicitări, Tania!”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Tania Popa a izbucnit în plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro.

„Când am intrat la facultate, mi-am făcut un speech pentru când o să câștig Oscarul, dar pentru momentul acesta nu mi-am făcut un speech. Sunt exrem de fericită că mi-am făcut familia mândră, nu pentru că am câștigat concursul. (…). Stând departe de ai mei, mi-am dat seama că îi iubesc enorm și mă declar o femeie fericită”, a mărturisit Tania Popa în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Ce va face Tania Popa cu banii câștigați la „Ferma Vedetelor”

„O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. (…). Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

Citește și: Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

 Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. În cadrul ediției din 10 mai, Rona Hartner a fost eliminată fără duel, în urma voturilor primite din partea foștilor și actualilor concurenți.
În ediția din seara de 16 mai, Vladimir Drăghia și Grațiela Duban au părăsit competiția. După ei, Daniel Iordăchioaie a fost cel eliminat.
Citește și...