„Ţăranul cu Maserati” a dat vestea bombă: cum îi va chema pe copiii lui şi ai ANCĂI DE LA STREHAIA!

Publicat: 24/01/2017 | 11:35
„Ţăranul cu Maserati” a dat vestea bombă: cum îi va chema pe copiii lui şi ai ANCĂI DE LA STREHAIA!

"Ţăranul cu Maserati", Petre Crăete, e un român stabilit la Londra devenit celebru după filmuleţele postate pe internet cu teancuri de bani şi "cugetări" filosofice despre arta datului cu pumnul. De curând, "ţăranul" a reuşit să pornească un adevărat război cu Leo de la Strehaia, după ce l-a acuzat că acesta îl copiază, iar apoi a pus gaz pe foc după ce i-a propus Ancăi de la Strehaia să-l părăsească pe Leo şi să se căsătorească cu el.

„Draga Anca,

Sa sti ca eu am planuri serioase cu tine. Mie nu mi-e frica nici de 10 lei. Cu atat mai mult de un Leo care trage bani la imprimanta. Eu sunt masculul
alfa. De mine ar trebui sa îi fie frica lui Leo nu mie de el. Eu sunt masculul dominant. El in comparatie cu mine e mic copil. Si la propriu si la figurat. Dar mai ales la propriu. Ca el am „fumat” multi. Astia ca el sunt vioi pana la proba contrarie, care este atunci cand dau ochii cu mine. Daca as fii fata in fata cu Leo, ar fii ca si cand ai pune cel mai feroce leu din jungla in fata unui soricel speriat. Bineinteles soricelul speriat ar fii Leo. Eu cred ca Leo este un om complexat. Cred ca totul porneste de la incapacitatea lui sexuala. Impotenta de care vorbea Carmen Serban. De asta este frustrat si vrea sa se dea mare cu ce nu are. Parerea mea!

Eu cred ca Leo te-a batut pe tine si te-a tratat urat, iar tu acum crezi ca el este „Rambo” si ca la toata lumea ar trebui sa i fie frica de el. Sau poate crezi ca e Don Corleone? Eu sincer sa fiu îl vad ca pe un frustrat. Nimic mai mult. Nimic mai putin. Revenind la noi amandoi, eu vreau sa te fac piranda mea, Anco! Vrei sa fii piranda mea? Sunt cat se poate de serios. Eu de multa vreme visez la o femeie asa ca tine. Voluptoasa, shukara si ochioasa. O chiparoasa de femeie.

Vreau sa avem si doi puradei impreuna. Gemeni: baiat si fata. Am gasit si nume pentru ei: pe baiat sa il cheme Maserati si pe fata Mercedesa sa aratam valoarea. Trebuie sa ne punem repede la treaba ca am vazut ca esti cam batrana si trebuie sa batem fierul cat e cald. Am auzit ca ai pus lacate pe la poarta ca ti-e frica de oamenii pe care Leo i-a „sifonat”. Pai langa mine nu o sa-ti mai fie niciodata frica. Hai ca o sa vin la Strehaia la tine. Vreau sa vad daca pectoralii tai sunt mai tari ca ai mei. Vreau sa-i testez. Sti ce mi-ar placea mie? Un dans asa de la tine pentru mine. Fa un dans tiganesc pentru mine si pune-l pe YouTube dar spune ca e pentru mine. Sa moara Leo de necaz. Daca tu faci asta pentru mine, imi arati ca putem avea o legatura puternica noi doi. Si in acelasi timp e ca si cand i-ai spune lui Leo ca te-a pierdut.

Astept cu nerabdare…

Cu stima,

Viitorul tau sot”, este noul mesaj transmis de „Ţăranul cu Maserati” pentru Anca de la Strehaia.

Citește și...