Tatăl copilului de 10 ani din Arad ucis de propria mamă, mesaj cutremurător: „Drum bun, îngeraș”

Publicat: 21/04/2020 | 13:04
Tatăl copilului de 10 ani din Arad ucis de propria mamă, mesaj cutremurător: „Drum bun, îngeraș”

Tatăl copilului de numai 10 ani din Arad, ucis de propria mamă este devastat de durere după cele întâmplate. Suferința bărbatului este cu atât mai mare cu cât el a fost cel care a descoperit trupul fără viață al fiului său, iar pe mama acestuia, delirând lângă copil. 

Moartea copilului din Arad de numai 10 ani a întristat pe toată lumea. Tatăl micuțului este devastat de durere și a decis ca acesta să fie incinerat, iar cenușa să o păstreze mereu aproape de el. Bărbatul a postat un mesaj extrem de dureros pe rețelele de socializare „Vei fi incinerat, iar cenușa ta va fi alături de mine! Dragul meu. Drum bun, îngeraș” a scris tatăl copilului de 10 ani, pe Facebook-ul său.

CITEȘTE ȘI – DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE CRIMA DIN ARAD. CUM A AJUNS FEMEIA DE 43 DE ANI SĂ-ȘI UCIDĂ PROPRIUL COPIL MINOR

Vă reamintim că principalul suspect în cazul morții copilului din Arad este mama acestuia, găsită și ea cu răni serioase, după ce ar fi încercat să-și ia viața.

Cu numai câteva zile înainte de a-și ucide fiul, femeia a postat pe rețelele de socializare un mesaj din care reiese faptul că totul era bine și era liniștită alături de copilul său.  „A înflorit liliacul la geam. Îmi aduce liniște și pace. E primăvară”. De asemenea, la începutul acestei luni atunci când femeia și-a serbat ziua de naștere, cei care au cunoscut-o o descriau în mesaje ca fiind „veselă și plină de viață”, notează Antena 3.