Tatăl Denisei, tânăra bătută și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, traumatizat după imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul a făcut mărturii emoționante

Publicat: 22/11/2018 | 10:47
Tatăl Denisei, tânăra bătută și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, traumatizat după imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul a făcut mărturii emoționante

Drama Denisei, tânăra bătută și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, a șocat întreaga țară! Tatăl tinerei a acceptat să ofere un interviu despre această nenorocire care s-a abătut asupra familiei sale și a făcut declarații emoționante.

Citește și: Trucul prin care trei politiști tineri au reușit să-l prindă pe recidivistul care a bătut o fată într-un bloc din Alba Iulia

Grigore Sava, tatăl Denisei, a mărturisit că a suferit un șoc cumplit în momentul în care a aflat că fiica lui nu este coerentă şi nu îşi aduce aminte nimic din ce se întâmplase cu ea cu o zi înainte. Bărbatul nu era în oraș când s-au întâmplat scenele violente și a fost anunțat de aceste nereguli de unchiul fiicei sale. În timpul declarațiilor, părintele a dezvăluit că a avut multe coșmaruri cu imaginile înfiorătoare surprinse de camerele de supraveghere instalate în scara blocului.

“Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză. Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am văzut înregistrările de pe camera de supraveghere de la bloc şi nu am văzut nimic suspect. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nicio reacţie. Nu i-a venit să creadă că a pățit aşa ceva. (…). Aveam coşmaruri cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere!, a declarat Grigore Sava, tatăl Denisei, potrivit stirilekanald.ro.

Tatăl tinerei a subliniat că îl consideră vinovat pe agresor, dar şi pe cei din conducerea Guvernului care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.

“Să fi fost cu individul ală faţă în faţă timp de două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu. Când închideam ochii vedeam secvenţele alea. Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Individul ală, asta e meseria lui. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba. Nu se poate aşa ceva? În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Cei care i-au eliberat pe nenorociţii ăştia sunt la fel de vinovaţi.”, a mai spus bărbatul.

Citește și...