Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operația pe cord

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/05/2018 | 10:22

Tatăl lui Meghan Markle a suferit o intervenție pe inimă, dar acum se simte bine. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Totuși el nu va putea participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry.

Operația pe cord s-a încheiat cu succes pentru tatăl lui Meghan Markle. Medicii i-au pus lui Thomas Markle 3 stenturi, iar jurnaliștii de peste Ocean au precizat faptul că tatăl lui Meghan Markle era activ și coerent. Dar asta nu înseamnă că își va putea conduce fiica la altar. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Se speculează faptul că atacul de cord ar fi survenit din cauza supărării cauzate de fiul său care i-a trimis o scrisoare viitorului soț al lui Meghan. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI MEGHAN MARKLE NU ESTE INVITAT LA NUNTA REGALĂ:”NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ-MI TRIMIȚI O INVITAȚIE!”)

Meghan, trădată de tatăl ei cu doar câteva zile înainte de nuntă

Tatăl lui Meghan ar fi colaborat cu un paparazzi britanic pentru a realiza câteva așa-zis fotografii instantanee. Asta în ciuda faptului că Prințul Harry a făcut un apel public ca jurnaliștii să îl lase pe viitorul lui socru în pace, în pragul nunții. Culmea e că tocmai Thomas Markle s-a dovedit doritor să colaboreze cu paparazzi și să se „documenteze” în legătură cu pregătirile lui pentru nuntă. Prin urmare, tatăl lui Meghan a vândut ulterior pozele tuturor publicațiilor interesate, câștigând vreo 100.000 de lire sterline de pe urma lor. (VEZI ȘI: CU CE TRĂSURĂ SE VOR PLIMBA PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE ÎN ZIUA NUNȚII LOR)

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc pe 19 mai

Pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prințul Harry se va căsători cu fosta actriță de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păși pentru a doua oară la altar. Potrivit informațiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoți în mașina care o va duce la biserică. (CITEȘTE ȘI: LISTA VEDETELOR INVITATE LA NUNTA PRINȚULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE)

 

Citește și...