Tatăl lui Tavi Clonda a murit! Gabi Cristea și soțul ei, în doliu

Publicat: 12/10/2018 | 13:02

Tavi Clonda trece prin momente grele. Tatăl lui a murit, vineri (12 octombrie). Anunțul trist a fost făcut de artist în această dimineață, printr-o postare pe Facebook. 

Tavi Clonda a publicat o imagine în care apare alături de tatăl lui și un mesaj emoționant. Soțul Gabrielei Cristea este devastat de durere după moartea lui Ioan Clonda.

„De azi tata nu mai e printre noi…s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…”, a scris Tavi Clonda pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile prietenilor săi nu au întârziat să apară. Ozana Brabancea i-a transmis condoleanțe soțului lui Gabi Cristea: „Dumnezeu sa-l odihneasca si pe voi sa va-ntareasca!”

Tatăl lui Tavi Clonda și-a văzut visul împlinit

În urmă cu trei ani, la cununia civilă a lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea, părinții artistului păreau extrem de fericiți. Cei doi abia așteptau să devină bunici și erau fericiți pentru fiul lor.

„Inca de la inceput, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeasi lungime de unda si foarte rar vorbesc in contradictoriu. Suntem foarte fericiti ca au facut pasul spre o casatorie.  “La inceputul anului, au venit la noi, la Brasov, si la o masa in familie, ne-au informat ca vor sa se cunune. Initial, am ramas uimiti, apoi le-am urat multa fericire si am fost bucurosi. Gabriela este o fata deosebita, potrivita pentru Tavi, si nu puteam sa avem alta reactie. De altfel, nici nu ne-am bagat vreodata in deciziile fiului nostru. El cand ia o hotarare, este definitiva. Suntem siguri ca daca a facut pasul acesta, caci nu este devreme la 35 de ani sa te insori, l-a facut stiind bine ce face. Se potrivesc, parca ar fi facuti unul pentru altul, sunt predestinati.

“Sa speram ca dupa casatorie va veni si un urmas. Gabi si Tavi iubesc foarte mult copiii, sunt inconjurati de fini, nepoti, asa ca trebuie sa vina si unul al lor, asa este legea firii. De altfel, acum, ca dar de cununie, le-am adus o icoana a Maicii Domnului cu Isus, impodobita cu pietre Swarovski, realizata la un atelier de pictura de lemn, cumparata de acolo si sfintita la o biserica din Brasov, care se spune ca aduce noroc si, poate, cine stie, le va indeplini visul de a avea copilul lor”, au declarat părinții lui Tavi Clonda pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...