Tatal Ralucai Stroescu face declaratii sfasietoare: “Fata mea a murit dupa ce i s-a administrat o perfuzie cu glucoza!”

Publicat: 26/03/2014 | 16:08
Tatal Ralucai Stroescu face declaratii sfasietoare: “Fata mea a murit dupa ce i s-a administrat o perfuzie cu glucoza!”

La cinci ani de la tragedia care a zguduit o tara intreaga, tatal tinerei despre care se credea ca a murit de epuizare, insa care se pare ca de fapt fusese diagnosticata gresit, face marturisiri uluitoare care vor cantari enorm in instanta!

Despre Raluca Stroescu (31 de ani) s-a vorbit mult, in 2009, ca ar fi murit din cauza epuizarii, si de-abia dupa mai multe investigatii s-a aflat ca adevaratul motiv a fost de fapt un diabet necontrolat. Situatia a devenit si mai scandaloasa dupa ce la iveala a iesit si faptul ca Raluca fusese consultata inainte de catre medicul ei, Angela Culeva, care nu a observat nimic ingrijorator la starea ei de sanatate.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Politistii au pus-o imediat pe doctorita sub urmarire penala, insa nu a durat mult timp si Angela Culeva a luat drumul Frantei, acolo unde s-a angajat tot ca medic. In tara au ramas ingenuncheati de durere parintii fetei, care au facut tot posibilul sa afle motivul real al decesului, iar avocatul pe care si l-au angajat a propus chiar ca doua somitati din lumea medicala sa stabileascda acest lucru, negru pe alb, pentru a reusi sa demonstreze astfel gradul de vinovatie al doctoritei.

A murit dupa sase ore de la consultatie

Doar ca acest dosar este tinut in sertare, de catre procurori, iar orice demes spre finalizare pare ca ar fi murit si el.

Tatal Ralucai Stroescu cere ca medicul fetei lui sa ajunga dupa gratii

Tatal Ralucai, care lucreaza de ani buni in Rusia, a incercat sa revina la un firesc al lucrurilor, insa acest lcuru ii este aproape imposibil, si o face in continuare vinovata pe Angela Culeva, de moartea fiicei lui.

“Raluca era la fel de slaba, dar nu am stiut, si nici ea, ca avea probabil diabet. Dar la clinica nu s-a depistat nimic la angajare. Iar cand a fost adusa vinerea la clinica, doctorita Culeva asa de bine adiagnosticat-o ca dupa sase ore a decedat. Probabil ca perfuzia cu glucoza sau ce i-a administrat a dus la rezultatul fatal. In loc sa o interneze, ca nu se putea tine pe picioare, a trimis-o acasa, unde dupa cum rezulta din telefonul mobil, la 18:23 nu a mai raspuns la telefon”, a explicat Aurel Stroescu pentru Cancan.ro.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Este pentru prima oara cand familia tinerei a vorbit despre aceasta tragedie, insa, spune el, nu-si doreste niciun ban, decat dreptate.

“Nu am nevoie de despagubiri, nu, nici nu s-a pus problema. Am dorit ca vinovata sa plateasca, sa fie exclusa dintre cadrele medicale, sa nus e mai intample asemenea neglijente sau incompetente”, a mai spus tatal Ralucai.
Durerea pierderii fiicei sale este in continuare mare, insa Aurel Stroescu pastreaza vii amintirile frumoase cu ea.
“Raluca avea planuri mari in ce priveste cariera. Reusise sa obtina aprecierea necesara si astepta luna august sa plece in Luxemburg unde era deja propusa sa mearga”
, a mai spus tatal indurerat.

Citeste si Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz

  (Maria Apostol)

Citește și...