Tatal si fiica au fost surprinsi facand sex de un vecin, in gradina unei case! Ce a urmat e uluitor. Politistii au ramas inmarmuriti de ce a putut sa spuna tanara despre cel care i-a dat viata viata

Publicat: 03/11/2018 | 08:55

Un barbat si fiica lui adolescenta au ajuns in spatele gratiilor pentru incest, dupa ce au fost surprinsi facand sex in gradina unui vecin Justin Bunn, in varsta de 39 de ani, si fata sa, Taylor, de 19 ani, intretineau relatii intime fara rusine.

Cei doi nu au putut sa isi mai potoleasca poftele, asa ca au decis sa se refugieze in gradina unei case pe care o credeau abandonata, nu foarte departe de locul unde locuiau, Panama, Florida.

Un vecin care trecea prin zona i-a vazut pe cei doi si a sunat la Politie. Martorul a declarat ca Justin si Taylor faceau sex in pozitia misionarului. Au observat ca au fost descoperiti, dar si-au continuat partida incendiara.

Cand a fost arestat, barbatul a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu fiica lui, insa a tinut sa precizeze ca asta s-a intamplat doar o singura data. In schimb, tanara a admis ca a mai avut raporturi sexuale cu tatal sau.

Pentru a fi eliberati, cei doi au fost obligati sa plateasca o cautine de 5000 de dolari pentru tata, respectiv 1000 de euro pentru tanara. Mai mult de atat, Justin si Taylor au interdictie de a mai intretine relatii sexuale intre ei. Astfel, risca sa ajunga iar la inchisoare.

Sursa: Metro

 

Citește și...