Tătărușanu tras pe dreapta la Nantes!

Autor: Cristian P
Publicat: 03/04/2019 | 08:58
Probleme mari pentru golakeeperul națonalei, Ciprian Tătărușanu. Deoarece refuză să-și prelungească acordul cu FC Nantes, scadent în vară, fobalistul a fost trecut pe linie moartă, fiind anunțat de conducerea clubului că nu mai este prima opțiune pentru postul de titular pentru tehnicianul Vahid Halilhodzic.

„Se zvoneşte că Tătăruşanu nu va mai juca la FC Nantes. Aflat la finalul contractului care exprită în vară, negocierile pentru o prelungire a înţelegerii ar fi fost tensionate şi fără succes”, relatează presa din Hexagon.

Nu în ultimul rând, cei de la L’Equipe au evidențiat faptul că antrenorul bosniac nu a fost încântat să afle că Ciprian Tătăruşanu a jucat cu infiltraţii pentru naţionala României în preliminariile EURO 2020, portarul „tricolorilor” susţinând că este accidentat înaintea meciului cu Reims din 17 martie, din campionat.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la Nantes în vara anului 2017, la cererea expresă a fostului antrenor Claudio Ranieri.

Goalkeeperul naționalei a plecat de la Fiorentina în Franţa liber de contract iar în acest sezon a apărat în 25 de meciuri din cele 29 disputate de Nantes în Ligue 1.

În acest moment, Ciprian Tătărușanu este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 2,5 milioane de euro.

Următorul meci al celor de la Nantes în Ligue 1 va avea loc duminică de la ora 16:00 în deplasare la Toulouse, iar dacă și în acest meci internaționalul român va fi rezervă însemanăă că ruptura față de tehnicianul bosniac Vahid Halilhodzic este definitivă .

După 30 de runde, echipa lui Cirpian Tătărușanu, FC Nantes se află pe locul 15 în Ligue 1 cu 31 de puncte, la opt puncte de locul 18, primul loc retrogradabil, pe care se află Caen.

 

 

 

Citește și...