Acasă » Știri » Taurii afla astazi cine sunt persoanele in care pot avea incredere! Vezi ce ti-au rezervat si tie astrele! Horoscop 3 decembrie

Taurii afla astazi cine sunt persoanele in care pot avea incredere! Vezi ce ti-au rezervat si tie astrele! Horoscop 3 decembrie

De: Cancan 03/12/2014 | 07:42
Taurii afla astazi cine sunt persoanele in care pot avea incredere! Vezi ce ti-au rezervat si tie astrele! Horoscop 3 decembrie

Taurii nu trebuie sa renunte la visurile lor, insa, este necesar sa isi dea seama care sunt persoanele in care pot avea incredere pe viitor. Racii au o zi mai relaxanta.

BERBEC

Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la dispozitie cateva idei originale, stai inca sa cantaresti cat mai bine situatia ta ecnomica, fiind preocupat de acest sector. Totusi, te poti baza pe flerul tau, fie ca investesti, fie ca alegi niste parteneri de afaceri, din aceste actiuni urmarind in mod precis o crestere a veniturilor.

TAUR

Cu Luna aflata chiar in zodia ta, aspectele emotionale se pot face vazute cu mai multa usurinta. Ar fi indicat sa nu renunti sa-ti urmaresti toate sperantele tale privind viitorul dar sa-ti pastrezi totusi o doza de realism. De asemenea, daca esti atent, vei sti cine este dispus sa te ajute si in cine sa te increzi, mai ales daca este vorba de parteneriate cu strainatatea sau colaborari cu scopul schimbului de experienta.

GEMENI

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de munca precum si nevoia de a gasi partenerii potriviti de dialog iti consuma destula energie, de aceea, un rastimp pentru odihna si mai ales pentru relaxare ar fi binevenit. Detensioneaza-ti corpul cu masaje, apeleaza la esente florale si astfel iti vei pune mai usor gandurile in ordine, mai ales ca intuitia iti este un sfetnic bun.

 RAC

Astazi se anunta o zi mai relaxata in care te poti bucura de compania reconfortanta a unor prieteni apropiati si alaturi de care poti face un constructiv schimb de idei, frecvent pe teme spirituale sau legate de sfera artistica. In general, este un timp favorabil finalizarii de proiecte, iar in relatia cu cei dragi accentul se va pune in mod special pe aspectele practice si pe asumarea unor angajamente.

LEU

Zona amoroasa pare sa-ti pregateasca cateva momente placute, insa astazi esti preocupat mai ales de imaginea ta in contextul socio-profesional. Strategia ta pare una solida, cu repere practice, insa nu ar strica putina precautie privind asocierile care au si o miza financiara, riscand altfel sa fii dezamagit de rezultate dar si de oameni. Fii ambitios dar si maleabil.

FECIOARA

Legaturile cu strainatatea, fie ca este vorba de studii, fie de diverse tipuri de parteneriate, trebuie privite in mod realist, pragmatic, fara sa te autoiluzionezi. Delimiteaza cat mai clar care este viziunea ta personala si care este realitatea concreta fiindca in domeniul comunicarii si al exprimarii creative ai nevoie pentru a reusi de multe organizare si consecventa.

BALANTA

Oricare ar fi ambitiile tale de natura financiara si care privesc locul de munca, astazi este recomandat sa tii cont de presentimentele tale, fara insa a deveni anxios sau axat doar pe obtinerea sigurantei materiale. Fii realist, atat in alegerea colaboratorilor cat si a sanselor de a face profit din diverse proiecte, directionandu-ti cat mai tintit resursele de care dispui in prezent.

SCORPION

Cauti sa obtii o anume siguranta in relatia cu partenerul tau si astazi esti mai atent, mai deschis la nevoile acestuia, oferindu-i cateva momente de sprijin, dar si de tandrete. Insa, daca este vorba de o dragoste noua, delimitarea intre real si imaginar ar trebui sa fie o prioritate, evitand astfel tendinta de idealizare. In afaceri, argumentele solide si insistenta sunt cele mai bune arme ale negocierilor.

SAGETATOR

Astazi esti destul de atent cu cei apropiati, punandu-te usor la dispozitia familiei. De fapt, s-ar zice ca ai puterea necesara de mobilizare pentru a duce la bun sfarsit tot ce-ti propui, indiferent ca este vorba de camin sau de serviciu, dar cu conditia sa nu te lasi distras de tot felul de tentatii care te distrag. Nu te suprasolicita si pastreza-ti energia pentru sectorul amoros dar si creativ, de unde pot apare surprize placute.

CAPRICORN

Chiar daca astazi esti inclinat mai mult catre relaxare si delectarea simturilor, totusi proiectele incepute trebuie duse pana la capat cu multa responsabilitate. Relatia cu persoana iubita, dar si cu copiii este prioritara, nefiind deloc de neglijat un stil de comunicare cat mai clar si fara loc de neintelegeri. Alege sa aloci timp pentru a fi mai mult in compania acestora, ideal in mijlocul naturii.

VARSATOR

Astazi pari sa preferi confortul caminului si compania familiei. Dar acest lucru este numai o chestiune temporara, potrivita relaxarii dar si refacerii energiei, contextul cerandu-ti destul de multa implicare din punct de vedere social. Receptiv la nevoile celor dragi si dornic de a ajuta, nu scapa totusi din vedere aspectele practice in toate demersurile financiare care implica familia.

PESTI

Astazi, pari a gasi cate un sfat potrivit, cate o incurajare pentru fiecare, fiind rabdator si empatic cu cei din jur. De asemenea, inspiratia este la cote inalte, asa ca orice tip de exprimare artistica este recomandata. Provocarea va fi sa te mobilizezi, urmand un program sustinut, altfel rezultatele vor intarzia sa apara. Stabileste-ti propriul ritm si finalizeaza tot ce ai in agenda zilei.

(R.O.)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...