Tavi Clonda află, de fiecare dată, ultimul. A negat ambele sarcini ale Gabrielei Cristea

Publicat: 04/11/2018 | 10:46

Tavi Clonda află, de fiecare dată, ultimul. Sau, așa cum spune o vorbă din popor, nu știe bărbatul ce știe tot satul. Tavi este mereu luat prin surprindere. Așa s-a întâmplat și acum câteva zile, atunci când Gabriela Cristea a anunțat, în direct, că este însărcinată.

Sunat de reporterii Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, Tavi Clonda a dat un răspuns de-a dreptul bizar: ”Nu, nu este adevărat că o să devin tată pentru a doua oară. Nu este însărcinată. Eu acum mă pregătesc să merg la Gabriela în emisiune”a spus el.

Declaraţia a fost, de altfel, publicată. Câteva minute mai târziu, Gabriela Cristea anunţa, evident, că este însărcinată, ba chiar povestea cu lux de amănunte cum a mers cu testul de sarcină în camera lui Tavi şi i-a împărtăşit marele secret.

NU RATA: GABRIELA CRISTEA A MĂRTURISIT CE ÎI SPUNE TAVI CLONDA ATUNCI CÂND GREȘEȘTE! NU ORICE FEMEIE ARE CURAJUL PREZENTATOAREI

Tavi Clonda află, de fiecare dată, ultimul. A negat și prima sarcină

Precendentul a fost creat la prima sarcină a Gabrielei Cristea. Sunat de reporteri, Clonda a negat că soția sa este însărcinată cu primul copil. Dar, câteva zile mai târziu, Gabriela a anunțat sarcina. Iar anunțul a fost făcut tot live. 

Presupunând că va mai exista și o a treia sarcină a Gabrielei Cristea, sperăm ca Tavi Clonda să fie cel care va oferi presei marea veste!

VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA NU A MAI REZISTAT: ”PE VREMEA MEA ERA O COREGRAFIE!”