Tavi Clonda, imagini de pe patul de spital! Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea

Autor: A.N.
Publicat: 29/01/2020 | 17:41

Tavi Clonda, imagini de pe patul de spital! Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea. Artistul le-a mărturisit fanilor de ce a ajuns pe mâna medicilor.

Tavi Clonda are probleme cu coloana și a decis să se lase pe mâinile celor mai buni specialişti pentru a scăpa de dureri. Artistul le-a povestit fanilor săi despre tratamentul pe care îl urmează în momentul de față.

„Decompresii vertebrale pe zona cervicală pentru tratarea afecţiunilor vertebrale. Elongaţii pe zona cervicală pentru tratatrea durerilor locale. Decompresie vertebrală în zona lombară pentru tratarea afecţiunilor locale”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Tavi Clonda, pe patul de spital

Sunt împliniți, mai ales de când a venit pe lume și micuța Iris. Mezina le-a întregit familia, dar… le-a schimbat și tabieturile, preferințele, criteriile. Dacă pe vremuri, Gabriela Cristea și Tavi Clonda aveau timp de ei înșiși și reușeau să plece în câte o escapadă romantică, iată că acum… lucrurile s-au schimbat.

Vacanțele nu mai sunt în doi ci… în 4! (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, APARIȚIE DE SENZAȚIE DUPĂ CE A SLĂBIT 14 KILOGRAME)

”Când eram doar noi doi mergeam în weekendurile de relaxate la hotel. Ne plăcea să lenevim și să ne relaxam, comandam la roomservice și mergeam la spa. Acum criteriile noastre sunt diferite. Căutăm apartamente spațioase unde să ne aducem “jumătate din casă”, obligatoriu cu bucatarie pentru că fetele vor să mănânce “acum”, nu așteaptă roomservice, iar spațiile de distracție pentru copii să ne fie la îndemana. Weekendul ăsta am ales Sinaia și am stat la o jumatate de pas de parcul central și cu toate cerințele îndeplinite.”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei.

 

Citește și...