Tavi Clonda, în impas! Artistul are nevoie de ajutor. Mesajul postat de soțul Gabrielei Cristea

Publicat: 25/10/2019 | 19:24

Pe 26 octombrie, Gabriela Cristea împlinește 44 de ani. Tavi Clonda a intrat în panică, neștiind ce cadou să-i cumpere soției sale. Astfel că a cerut ajutorul prietenilor virtuali, cerându-le acestora mai multe sugestii.

Mâine este ziua Gabrielei și sunt în panică de idei… Mă ajutaţi cu câteva propuneri de cadouri?”, a scris Tavi Clonda.

Au apărut, logic, mai multe sugestii, dar fanii sunt convinși că Tavi Clonda i-a cumpărat deja un cadou superb Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat.

Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Citește și...