Tavi Colen, tras pe dreapta de polițiști!

Publicat: 16/05/2018 | 15:15

Emoții în trafic pentru Tavi Colen astăzi! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Fostul solist al trupei Talisman a fost oprit în trafic de poliție în timp ce se afla pe chopper-ul său. Imaginile care au urmat după ce s-a conformat indicațiilor agentului vi le prezentăm în exclusivitate aici, pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Mai mult, puteți afla și cum a reacționat celebrul artist în această situație.

Tavi Colen a fost tras pe dreapta în această după-amiază în timp ce se afla într-una dintre aglomeratele intersecții din zona Unirii a Bucureștiului. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). El se afla pe bijutaria lui pe două roți și era îmbrăcat complet în negru. După ce a coborât de pe chopper, cântărețul a schimbat câteva replici cu polițistul, după care a scos telefonul și i-a arătat câteva lucruri pe el. Semn că ceea ce i-a spus agentul l-a cam nemulțumit.

Citește și: Doliu pentru TAVI COLEN! Tatăl artistului s-a stins din viaţă

Tavi Colen se încuscrește cu Ionuț Dolănescu?!

Tavi Colen a pus ochii pe fiica Doiniței și a lui Ionuț Dolănescu. Fostul solist al formației Talisman o vrea de soție pentru fiul său, Mario Alexandru, pe frumoasa adolescentă. Mai mult, recent a fost ziua Ioanei Dolănescu, iar celebrul cântăreț nu s-a ferit să își exprime dorința public de a se încuscri cu Ionuț Dolănescu.

„Cu nora mea, Ioana Dolănescu !:))
Doamne, cât e de frumoasă! Să îți fie viața ca un soare!”, a scris Tavi Colen pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

E superbă! La mulți ani frumoși și fericiți!! Nora!!!!„, „ La mulți ani! Sigur, o frumoasă prințesă! sunt două dintre mesajele primite de la pritenii virtuali ai artiștilor.

Tavi Colen are un fiu dintr-o relație anterioară

Citește și: Tavi Colen & iubita mai tânără + băieţelul cântăreţului au ”topit” trei acadele!

Tavi Colen este un cunoscut artist din România. Relaţia pe care o are cu Emma Ștefan l-a făcut pe cântăreț să aibă unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz în ciuda diferenţei de vârstă destul de mare. Mai mult decât atât, cei doi artiști şi-au plănuit să devină părinţi într-un viitor apropiat.

Fostul solist al formației Talisman are un băiat dintr-o relație anterioară: Mario Alexandru are 10 ani. În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câțiva ani, Tavi Colen a recunoscut că relaţia cu Elena Grădinaru, mama fiului său s-a încheiat în 2011.

Citește și...