Tavy Puștiu și-a presimțit moartea! Ce mesaj a postat pe Facebook înainte ca mașina condusă de soția lui să fie spulberată de tren

Publicat: 18/08/2020 | 07:40

“Manelistul Tavy Puștiu și-a presimțit moartea!” – este gândul pe care l-au avut mulți dintre apropiați, dar și fanii săi care i-au văzut ultima postare. Înainte ca mașina mașina condusă de soția lui să fie spulberată de tren, tânărul artist a publicat un mesaj impresionant, care le dă fiori acum tuturor celor care l-au cunoscut și l-au apreciat.

Citește și: Imaginile care îți sfâșie inima! Soția lui Tavy Puștiu, filmată la scurt timp după accident! Cum a reacționat când și-a văzut soțul mort

Tavy Puștiu și-a presimțit moartea și a publicat un mesaj impresionant înainte de accidentul de tren

Tavy Puștiu a murit fulgerător într-un accident de tren provocat de soția lui în urmă cu trei zile, când a fost prăznuită Adormirea Maicii Domnului. Pe live-ul făcut de manelistul care era în dreapta Monicăi se observă cu ea se asigură în momentul în care se apropie de trecerea la nivel cu calea ferată, însă, apoi înaintează, spre disperarea soțului ei care a văzut trenul care venea cu viteză. Accidentul înfiorător s-a produs  pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor, iar cântărețul de 29 de ani a încetat din viață la locul impactului devastator.

Cu câteva zile înainte de tragedia fără margini, artistul a publicat un mesaj despre care mulți cred că el și-a presimțit moartea.

“Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris Tavy Puștiu pe 10 iulie pe contul său de Facebook.

În vârstă de 24 de ani, soția manelistului a supraviețuit accidentului feroviar și este internată în stare foarte gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Monica va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Momentul în care Tavy Puștiu și soția lui au fost spulberați de tren, transmis live pe Facebook

Pe filmarea de mai jos au fost surprinse ultimele momente din viața lui Tavy Puștiu care a văzut trenul care se apropia de mașina în care era împreună cu soția lui. Iar înregistrarea live de pe Facebook se încheie cu țipetele bărbatului îngrozit.

Nu rata: Ultimele cuvinte ale lui Tavi Puștiu, tânărul manelist mort în accidentul de tren. Ce i-a transmis soției, cu puțin timp înainte de tragedie

Află și: Noi amănunte ies la iveală! Probleme grave în familia lui Tavy Puștiu! Soția era nemulțumită și amenința că divorțează

“Dar fata aia ce făcea? Amândoi sunt de vină. Se uitau în telefon, și el, și ea. Cu tigara, în mână și cu ochii, în telefon. Băi, fraților treziți-vă și luați în serios condusul pentru că se moare. Dumnezeu să-l ierte”, “Ferească Dumnezeu! Dar ea se asigură, din câte am observat. Dar cu s-a asigurat, numai ea știe. Păcat, băiatul și-a văzut moartea cu ochii”, “Dumnezeu să-l ierte și să întărească familia. Câteva secunde de neatenție l-au costat viața, păcat, era tânăr” sunt trei dintre comentariile strânse de clipul de mai sus care a fost publicat pe un canal de YouTube.