„Te rog din suflet să…” Care au fost ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu. Bărbatul cu care a vorbit înainte să moară rupe tăcerea

Publicat: 19/01/2020 | 09:37
„Te rog din suflet să…” Care au fost ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu. Bărbatul cu care a vorbit înainte să moară rupe tăcerea

Moartea Cristinei Țopescu a ridicat foarte multe semne de întrebare, inițial, opinia publică fiind surprinsă că nimeni nu a încercat să ia legătura cu ea timp de mai multe zile. Prietenul acesteia, Marius Chircă, a făcut publică o înregistrare audio care conține ultimele cuvinte rostite de Cristina Țopescu.

În respectiva înregistrare, Cristina se referă la cățeii de care avea grijă și îi cerea sprijinul lui Marius Chircă pentru ca animalele să fie ajutate. Cristina recunoștea, pe Whatsapp, că era depășită de situație și nu mai știa ce să facă.

„Acum am terminat și eu treaba, e 12 fără 10, am hrănit cățeii din zonă, ai mei, curățenie. Iartă-mă că te bat la cap, dar știi cum e cu foarte mulți câini. Nu te sun pentru că e foarte târziu, ți-am dat mesaj, sms normal, ți-am zis că am vorbit cu Adrian și a zis că încearcă să aibă grijă de ei, că sunt bine. Nu știu, sunt și șase pui, deci asta mă disperă cu puii, pentru că nu știam de pui. A, ne mai auzim, dar ce te rog, te rog din tot sufletul meu, să nu mă uiți luni, să vorbim duminică și să stabilim, să nu uiți, pentru că sunt în pom, deci nu, nu mă descurc și nu am unde să-i duc. Aşa, dacă merg cu tine, vorbești tu cu el să nu vină să-i mai ia și îi duc la locul lor și nu știu, Dumnezeu cu mila, nu știu, nu știu ce să fac. Sunt tare amărâtă, mai ales când mă gândesc că nu pot să-i iau până luni și ei stau acolo, și, în sfârșit, mă mai gândesc și la toți ceilalți, mi se face rău. Te rog din sufet, da? Să mă bazez pe tine luni, ne-auzim. Cu drag, te pup, noapte bună”, spunea Cristina Ţopescu, într-o înregistrare audio trimisă prietenului ei, Marius Chircă, pe Whatsapp.

Marius Chircă: ”Nu cred că am nevoie să mă afirm”

Prietenul Cristinei Țopescu a declarat, la România TV, că a publicat mesajul audio regretatei vedete nu pentru a se afirma, ci pentru că este un om care militează pentru cauza cățeilor de mai bine de șase ani de zile. Iubește foarte mult animalele, la fel ca și Cristina Țopescu, iar discuțiile lor, spune Marius, erau canalizate, de cele mai multe ori, către acest subiect.

”Sincer, nu aș mai fi vrut să discut pe tema asta, pentru că am fost extrem de supărat. Am văzut câteva articole scrise de ziariști în presă cum că nu au fost de acord că am publicat acele mesaje audio. Știu foarte bine de ce am făcut publice acele mesaje, știu foarte bine câte convorbiri telefonice am avut cu Cristina, iar discuțiile cele mai multe erau legate de problema acestor câini care, din nefericire, trăiesc pe străzile din România. Dacă am făcut lucrul acesta, nu l-am făcut ca să mă afirm, așa cum au spus unii, pentru că nu cred că am nevoie să mă afirm. Din păcate, unii mă cunosc acum, de când cu subiectul Cristina Țopescu, dar și înainte de această tragedie am avut apariții TV, în care militez pentru cauza acestor câini, de mai bine de șase ani de zile”, a mărturisit Marius Chircă, prietenul Cristinei Țopescu, la România TV.

Citește și...