„Te rog frumos! Vrei sa apari la știri?” Bianca Drăgușanu, agresată de soț în plină stradă, după ce a anunțat divorțul

Publicat: 06/11/2019 | 18:17

Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață au decis să pornească pe drumuri separate, numai că au ieșit și ies, în continuare, ”scântei”. Apropiați ai divei au declarat că au existat mai multe episoade în care soțul al Biancăi a fost violent, iar astăzi s-au petrecut alte scene reprobabile.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de soțul său în apropierea unui local de fițe din București, iar martorii care au asistat la scenele respective au fost șocați. Soțul Biancăi s-a îndreptat, amenințător, către ea, iar Bianca a fost nevoită să îl împingă cu piciorul. Cei doi se aflau chiar lângă bolidul de lux, iar Bianca s-a urcat pe mașină pentru a-l putea împinge cu piciorul pe partener de viață.

”Te rog frumos! Vrei să apari la știri?”, se aude vocea speriată a Biancăi, conform kfetele.ro. (Vezi video AICI)

Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!?

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele de la noi care au trăit experiențe nefericite în timpul mariajului, dar și înainte să își unească destinul cu al doilea soț. Frumoasa vedetă pare să se teamă pentru viața ei, pentru că, de curând, ea a mers într-un poligon de tir din București, unde a tras atât cu pistolul, cât și cu o pușcă. Mândră de experiență, dar și de rezultate, ea a urcat înregistrările pe o rețea de socializare.

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț săptămâna trecută, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Citește și...