Tehnicianul Astrei, distrus după umilința cu ardelenii: „Sunt sleit de puteri, iar situația e destul de complicată!”

Autor: Cristian P
Publicat: 07/05/2019 | 11:14
Costel Enache, atrenorul principal al formației Astra Giurgiu,  s-a declarat dezamăgit de umilinţa pe care elevii săi au suferit-o în duelul din ultimul meci al rundei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1, 1-5 pe teren proriu cu  CFR Cluj.

Enache și-a asumat vina pentru acest eșec și a spus că simte că e momentul pentru a se trage linie și a se face un bilanț considerând că nu mai are soluțiile necesare pentru a motiva echipa.

„Am fost departe de adversar. Situaţia e destul de complicată şi nu putem da doar un argument. Oricum, sunt sleit de puteri, încerc să găsesc soluţii, energia e secată şi chiar e greu de gestionat un asemenea moment. Ne apasă pe toţi nu înfrângerea, ci modul în care am pierdut. E un moment în care trebuie să reevaluăm puţin lucrurile. Să tragem o linie, să vedem ce se întâmplă. Cred că e un moment de bilanţ, chiar dacă linia se trage la final. E aproape imposibil să nu fiu şi vinovat pe alocuri. Îmi dau seama că poate ar fi trebuit altfel gestionate lucrurile”, a declarat Costel Enache.

Astra Giurgiu a rămas pe locul 5 în play-off cu 24 de puncte și doar o singură victorie obținută în opt meciuri. Echipa lui Costel Enache nu mai are nici matematic șanse la locul 3, ultimul care asigură prezența în cupele europene, astfel că singura variantă pentru Denis Alibec & co de a fi la startul viitoarei ediții a Europa League rămâne Cupa României, giurgiuvenii urmând a-și disputa torfeul pe 25 mai într-o finală cu Viitorul Constanța.

 

Citește și...