Teja nu ia în calcul decâ victoria în duelul cu „lanterna”: „Trebuie să luăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul!”

Publicat: 05/08/2020 | 07:30
Teja nu ia în calcul decâ victoria în duelul cu „lanterna”: „Trebuie să luăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul!”

Mihai Teja, antrenorul principal al formației FC Voluntari, a declarat într-o conferință de presă că meciul de astăzi de la ora 17:00 de pe „Ilie Oană” din Ploiești cu Chindia Târgoviște este mult mai greu decât se așteaptă elevii săi.


LPF A FĂCUT PUBLIC PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE A PLAY-OUT-ULUI LIGII 1 » TOATE MECIURILE SE JOACĂ DE LA ACEEAȘI ORĂ!

Tehnicianul le-a cerut fotbaliștilor ilfoveni să dea dovadă de professionalism până în minutul 90 și să câștige acest duel pentru a scăpa de emoții, FC Voluntari riscând în ultima etapă în funcție de jocul rezultatelor să ajungă pe loc de baraj.

„Din punctul meu de vedere este cel mai greu meci. Asta pentru că este ultimul, iar noi trebuie să dăm tot ce avem mai bun, aşa cum am făcut şi în celelalte meciuri. Trebuie să luăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Este ultima etapă, dacă până acum spuneam că mai avem câteva meciuri şi ne revenim sau că mai luăm puncte din altă parte acum nu mai e cazul… chiar dacă ne-am fi dorit să fim salvaţi matematic şi să stăm mai liniştiţi, uite că trebuie să suferim până la capăt. De aceea meciul este important şi din punctul meu de vedere este cel mai greu”, a declarat Mihai Teja, antrenorul principal al FC Voluntari.

LPF a decis ca meciurile ultimei etape a play-out-ului Ligii 1 să se dispute astăzi de la aceeași oră, respectiv 17:00. După cum bine știți, după această rundă LPF va fi nevoită să încheie într-un fel sau altul clasamentul în condițiile în care Dinamo va rămâne cu meciurile restanță nedisputate având în vedere că nu mai este timp pentru a se juca aceste meciuri, barajul pentru menținerea/promovarea în prima ligă fiind programat pe 9/12 august.

Cu trei puncte câștigate în acest meci FC Voluntari ar privi detașat la ce se va întâmpla în Adunarea Generală a LPF de joi și ulterior în Comitetul Executiv al FRF care mai mult ca sigur va fi programat vineri.

Programul etapei a 14-a din play-out-ul Ligii 1

Miercuri, 5 august
ora 17:00 Dinamo – FC Viitorul
ora 17:00 Sepsi Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni
ora 17:00 FC Hermannstadt – Poli Iaşi
ora 17:00 Chindia Târgoviște – FC Voluntari

Clasament play-out Liga 1 – Play-out
1 Viitorul Constanța – 42 pct (13 j.)
2 FC Hermannstadt – 34 pct (11 j.)
3 Academica Clinceni – 32 pct (13 j.)
4 FC Voluntari –  31 pct (13 j.)
5 Sepsi OSK – 31 pct (12 j.)
6 Poli Iași – 29 pct (13 j.)
7 Dinamo București –  24 pct (8 j.)
8 Chindia Târgoviște – 20 pct. (11 j.)