Telenovelă-swing cu final dramatic, în Vaslui! I-a crăpat capul pentru că nu a vrut să facă schimb de iubite

Publicat: 13/03/2019 | 12:56
Telenovelă-swing cu final dramatic, în Vaslui! I-a crăpat capul pentru că nu a vrut să facă schimb de iubite

Un tânăr de 19 ani din comuna Solești (Vaslui) a ajuns în comă la spital după ce prietenul lui i-a crăpat capul cu un baros pentru că nu ar fi vrut să facă schimb de iubite.  

Neîntelegerile dintre cei doi au apãrut dupã ce victima, Daniel Constantin Cãlin, a refuzat propunerea agresorului, Silviu Panainte, de a face schimb de iubite.

Nervos, acesta din urmă a pus mâna pe un baros si a sărit la Călin, lovindu-l în cap cu partea ascutită a uneltei.

Erau prieteni la cataramă, nu stiu cum de au ajuns să se batã. Dupã ce a fost lovit, băiatul meu s-a băgat cu capul sub pat, ca să nu-l mai lovească. Îi spunea lui Silviu sã-i dea la pcioare, la spate, numai la cap nu, cã încă o loviturã ar fi putut sã-l omoare”, a declarat mama victimei pentru vremeanoua.ro.

Încercarea lui Panainte Silviu de a-și omorî cel mai bun prieten a fost demonstrată și de procurorii vasluieni, care au obținut un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorului, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

Este al doilea caz care zguduie liniștea comunității din Solești, după cel al femeii de 49 de ani, care săptămâna trecută a fost violată și lăsată să moară pe câmp, de trei tineri tot din satul Iaz. Mai mult, Panainte Costică, unul dintre cei trei violatori, și Panainte Silviu, agresorul cu ciocanul, sunt veri primari, ambii riscând acum să petreacã ani buni în spatele gratiilor.

Citește și...