Temuta “Grupare a Sportivilor” e mai activa ca niciodata. Isi planifica marile “lovituri” din puscarie!

Publicat: 15/01/2016 | 19:45
Temuta “Grupare a Sportivilor” e mai activa ca niciodata. Isi planifica marile “lovituri” din puscarie!

“Gruparea Sportivilor”, una din cele mai temute din Capitala, este mai activa ca niciodata, desi multi dintre membrii ei se afla dupa gratii.

Liderii coordoneaza “afacerile” din spatele gratiilor, insa, de curand, au aflat un lucru care i-a enervat la culme. Sefii clanului au fost condamnati in 2014 la ani grei de inchisoare, insa, „locotenentii acestora”, care sunt in libertate, se ocupa in continuare de „loviturile” prin care fac bani frumosi.

Mircea Balus, unul din liderii
Mircea Balus, unul din liderii „Sportivilor”, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Pana nu demult, lucrurile au mers bine, insa recent, cei aflati in puscarie au aflat ca sunt trasi in piept de oamenii lor aflati in libertate. Pana acum, unii dintre membrii “Gruparii Sportivilor” aflati in detentie le transmiteau celor de afara ce “lovituri” sa dea, iar acestia executau. Evident, banii se imparteau. Lucrurile insa s-au schimbat.

Trasi in piept

bani falsi

Potrivit surselor noastre, cei aflati in arest au constatat ca sumele de bani pe care le raporteaza “locotenentii” lor sunt mai mici de ceva timp, asa ca au inceput sa-si puna intrebari. Au aflat ca unii dintre oamenii lor de afara raporteaza sume mai mici decat cele pe care le fac, asa ca au luat foc.

diicot

Liderii “Sportivilor” le-au transmis acestora sa se potoleasca si sa le dea banii inapoi, insa “locotenentii” au negat ca au facut asa ceva. Motiv pentru care au primit un ultim avertisment, iar acesta expira in curand.

Infractiuni grave

Gheorghe Mustata a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare
Gheorghe Mustata a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare

Acuzati de infractiuni grave precum camatarie, violente, batai in plina stradă, cei care au preluat suprematia in multe zone din Bucuresti au ajuns la inchisoare in 2015. “Gruparea Sportivilor” s-a format in anul 2000, atunci cand fratii Camataru au intrat la puscarie, iar “Sportivii” s-au desprins de acestia. Tot atunci au inceput luptele de strada.
Batai au avut loc intr-un hotel din Bucuresti, scandal cu impuscaturi a avut loc si pe autostrada.

„Sportivii” s-au afirmat dupa ce fratii Camataru au fost arestati

Astfel, “Clanul Sportivilor” a vrut sa se faca cunoscut printre interlopi, sa fie stiuti de frica, ca sa poata percepe taxe de protectie, sa santajeze sau sa dea bani cu dobanda. In total, cei 23 de membrii ai gruparii au primit 102 ani de inchisoare. (B.G.)
 

Citește și...