Temutul ”King Kong” din Berceni, condamnat la închisoare înainte de Revelion! Acuzațiile sunt grave: trafic de droguri + conducere sub influența alcoolului

Autor:
Publicat: 29/12/2019 | 23:35

Lupta din Delta Văcărești, cu pumnii goi, l-a făcut celebru pe Bebino! Atunci, el l-a răpus pe Bibiloi în doar câteva secunde, devenind liderul zonal al Clanului Sportivilor. I-a dat apoi ”interval” luptătorului de MMA Sandu Lungu! Dar, la numai o săptămână după curajoasa provocare, Bebino nu mai are motive să zâmbească. Se duce la închisoare! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Marius Emil Alecu este numele fiorosului poreclit Bebino, nimeni altul decât cel care, în luna iulie a acestui an, și-a câștigat, prin luptă cu pumnii goi, dreptul de a fi șeful zonal al Clanului Sportivilor. L-a învins pe Bibiloi în fața a peste 100 de martori și a devenit, astfel, celebru în lumea interlopă. Apoi, temutul ”King Kong”, o altă poreclă a lui Alecu, s-a cocoțat sus de tot: i-a aruncat mănușa chiar lui Sandu Lungu, uriașul luptător de MMA. ”Muntele Bihorului” i-a răspuns lui Bebino scurt și la obiect: ”Lupt cu oricine mă provoacă!” Dar i-a transmis, apoi, că nu-l știe ca luptător, știe doar de condamnările pe care le are. (VEZI AICI: RITUAL MAFIOT ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CÂRCIUMA LUI GABI GRASU. TEMUTUL BIBILOI I-A PUPAT MÂINILE LUI BEBINO ȘI I-A RECUNOSCUT ȘEFIA!)

Bebino, condamnat înainte de Revelion: 2 ani și 10 luni!

Bebino i-a dat “interval” celebrului Bibiloi și l-a răpus sub un potop de pumni

Da, Bebino are mari probleme cu legea și ar putea să ajungă după gratii chiar la începutul noului an. Instanța i-a dat o grea lovitură zilele trecute, când l-a condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare, cu executare. ”King Kong” s-a jucat, practic, cu libertatea lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că noul șef al clanului din Berceni avea o condamnare de 2 ani și 6 luni pentru consum și trafic ilicit de droguri. A avut atunci noroc, iar pedeapsa i-a fost dată cu suspendare. (CITEȘTE ȘI: BEBINO I-A ”DAT INTERVAL” COLOSULUI SANDU LUNGU! AVEM DETALIILE DE ULTIMĂ ORĂ)

Doar câteva luni mai târziu, de acum celebrul interlop a comis-o din nou. A condus mașina sub influența alcoolului, a fost prins și trimis în judecată. Pedeapsa: un an de închisoare! Ar fi fost cu suspendare, dar condamnarea pentru trafic de droguri a atârnat greu. Astfel, cele două pedepse s-au contopit, iar Bebino a fost condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare, cu executare, după ce i s-a adăugat un spor de 4 luni.

Bebino, pus la zid de magistrați: spor de pedeapsă de 4 luni!

”În baza art. 336 alin.2 cp., condamnă pe inculpatul Alecu Emil Marius la pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 97 alin.1 cp anulează suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani si 6 luni închisoare, aplicată inculpatului Alecu Emil Marius prin sentința pen nr. 647/24.03.2017, pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală în dosarul nr. 31223/3/2016, modificată și definitivă prin dec pen nr. 1443/24.10.2017 a Curții de Apel București Secția I Penală. (NU RATA: BEBINO, SCENE ULUITOARE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN CENTRUL VECHI DIN BUCUREȘTI)

Conform art. 38, 39 alin.1 lit.b cp., contopește pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu pedeapsa de 1 an închisoare aplicată în cauză, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de 2 ani și 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 4 luni închisoare, în final dându-se spre executare pedeapsa de 2 ani și 10 luni închisoare”, este sentința dată de Tribunalul București.

Bebino ar urma să fie privat și de alte drepturi. Astfel, i s-ar aplica pedeapsa complementară a interzicerii exercitării unor drepturi pe perioada detenției, dar și doi ani după executarea pedepsei cu închisoarea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)