Tentativă de viol într-o scară de bloc din București! A fost demarată ancheta VIDEO

Publicat: 19/11/2019 | 16:42

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul Investigații Criminale Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare, marți dimineața, o autorizație de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de tentativă de viol.

Ancheta a fost demarată în noaptea de 16/17 noiembrie, când o tânără a reclamat că a fost victima unei agresiuni de natură sexuală, un bărbat necunoscut încercând să o oblige să întrețină raport sexual, în scara unui bloc.

Tânără a fost audiată, iar din descrierea oferită, din analiza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, precum și din investigațiile și audierile efectuate au rezultat date și  informații care au condus la presupunerea rezonabilă că agresorul ar fi un bărbat de 26 de ani, din București.

În această dimineață, în urma percheziției domiciliare, bărbatul a fost condus la audieri, față de el fiind luată măsura reținerii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la viol.

 

Citește și...