Teo Trandafir, minute de coșmar în direct! Ce a pățit

Publicat: 08/12/2018 | 17:09

Teo Trandafir a avut parte de momente de coșmar, în direct! Vedeta a mărturisit situația jenantă în care a fost pusă.

Teo Trandafir a vorbit despre începuturile ei în televiziune. Vedeta a mărturisit că Mihai Tatulici a pus-o la punct! (VEZI ȘI: TEO TRANDAFIR, ÎN CULMEA FERICIRII! CU CE BĂRBAT A FOST FOTOGRAFIATĂ)

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta?” și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici!” Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!””, a spus Teo Trandafir pentru revista Viva.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, cu o carieră impresionantă în spate. de-a lungul anilor, prezentatoarea a avut parte de numeroase experiențe, unele mai plăcute, altele nu. Despre prima sa apariție, teo Trandafir și-a amintit că a vorbit timp de 19 minute fără oprire. (Cum castigi bani rapid)

„O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir, dezvăluire despre Maia, fetița înfiată

Teo Trandafir a înfiat, în urmă cu 14 ani, o fetiță, Maia, căreia nu i-a spus o perioadă cum a ajuns în casa ei călduroasă. A făcut-o într-o zi! Cum a reacționat micuța? Chiar Teo Trandafir a dezvăluit. (CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR I-A SPUS FIICEI EI ADOPTATE ADEVĂRUL DESPRE MAMA NATURALĂ: „M-A STRĂFULGERAT!”)

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau».

Şi a început să mă întrebe: «Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau? / – Nu. – Şi tu ce făceai? / – Eu plângeam / – De ce?  / – Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf. / –Şi unde m-au pus?».

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a mărturisit vedeta. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...