Teo Trandafir anunță schimbări majore în 2019: „Vin cu bucurie”

Publicat: 01/01/2019 | 12:16
Teo Trandafir anunță schimbări majore în 2019: „Vin cu bucurie”

Foarte mulți se întreabă dacă Teo Trandafir va rămâne sau nu în televiziune. Oricum, pare că și vedeta dorește să se joace împreună cu fanii ei, cel puțin în mediul virtual, acolo unde postează mesaje care dau de gândit. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

”Mulțumim, 2019! Venim, cu bucurie, spre tine! ?”, a scris Teo Trandafir în dreptul fotografiei pe care a postat-o. În întâmpinarea anului, în întâmpinarea unui alt proiect profesional? Bineînțeles, totul este interpretabil, iar începutul fiecărui an permite tot felul de presupuneri. Dintre acestea, cu siguranță că unele se vor dovedi a fi puncte de reper ale realității imediate. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Teo Trandafir întâmpină cu mare încredere noul an, însă nu lipsesc nici speculațiile legate de un alt loc de muncă

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia când avea trei luni

Teo Trandafir, care este, poate, cea mai îndrăgită vedetă de la Kanal D, are o fiica superbă. A adoptat-o pe Maia în 2004, pe când ea avea doar trei luni. Fetița a devenit rapid centrul universului ei. Deşi este înfiată, adolescenta pare că-i seamănă leit. Nu doar fizic, ci şi la comportament. Cele două se înţeleg de minune și se sfătuiesc în tot. Maia nu îi ascunde nimic mamei ei, iar Teo este un părinte foarte înțelegător. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“De mai mulţi ani m-am gândit că Dumnezeu îmi va da un semn şi că într-o zi voi putea să-mi ţin în braţe copilul. Această a fost marea dorinţa a vieţii mele”, mărturisea Teo cu ani în urmă. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...