Teo Trandafir și Maia, discuție senzațională: ””Oamenii se uită ca să le vină lor cheful…” | VIDEO

Publicat: 20/03/2019 | 20:24
Teo Trandafir și Maia, discuție senzațională: ””Oamenii se uită ca să le vină lor cheful…” | VIDEO

O discuție deschisă pe Facebook. Nimic complicat, la prima vedere. Numai că discuția se poartă între o vedetă de televiziun și… fiica pe care a adoptat-o. 

Subiectul este unul comun. ”Am plecat de la o discutie despre chef si se pare ca ne-a venit cheful de vorba. Cam asa gandeste Maia”, scrie Teo Trandafir. Cheful de vorbă la care se referă Teo este, de fapt, o lecție despre viață – trasând anumite repere esențiale – pe care o transmite, public, fiicei sale.

”La mine nu există trebuie”, spune Maia. ”Ei, asta e”, intervine Teo, ”în societate trebuie…” Și asta în pofida faptului că – recunoaște Teo – între ea și Maia nu există ”trebuie”. Societatea funcționează după alte reguli, spune Teo Trandafir.

”În cazul meseriei mele, dacă ai chef sau nu, nu interesează pe nimeni…”, îi transmite Teo fiicei sale. ”Oamenii se uită ca să le vină lor cheful… (…) Cheful e o chestie care te împinge înainte.”

Discuția dintre Teo și Maia este un început frumos. O discuție care pleacă de la un subiect comun și ajunge, în fața celor care urmăresc discuția, la subiecte ”fierbinți” pentru momentul actual. ”Ești un exemplu foarte bun”, spune Maia, adresându-se mamei sale. Iar continuarea merită toată atenția…

TEOria – Nu trebuie sa nimic

Am plecat de la o discutie despre chef si se pare ca ne-a venit cheful de vorba. Cam asa gandeste Maia.

Publicată de Teo Trandafir pe Marţi, 19 martie 2019

Citește și...