Teodor Emi, la pământ după victoria fulminantă cu Mircea Badea

Publicat: 15/02/2019 | 15:17
Teodor Emi, la pământ după victoria fulminantă cu Mircea Badea

Teodor Emi s-a hotărât să se relaxeze după victoria fulminantă pe care a repurtat-o în fața lui Mircea Badea. În ringul amenajat într-un mall din București, Teodor Emi l-a pus la podea în doar câteva secunde pe Badea, stârnind comentarii acide la adresa acestuia.

Luptătorul Teodor Emi și-a luat o vacanță binemeritată după cele 5 secunde de luptă feroce împotriva lui Mircea Badea. El a plecat la Azuga, pe pârtie, acolo unde s-a urcat pe schiuri pentru prima oară după o pauză de doi ani. Problema este că i-a fost mai ușor în ring. Luptătorul a căzut fix în fund, natura făcându-l KO .

Imaginile de pe pârtie au făcut ceva valuri în mediul virtual, în condițiile în care majoritatea prietenilor, sportivi și ei, l-au sfătuit să renunțe la schi pentru că pericolul de accidentare este unul foarte mare.

Teodor Emi și-a luat vacanță după ce l-a făcut KO pe Mircea Badea

Citește și: UMILINȚĂ MAXIMĂ! TEODOR EMI ÎL FACE PRAF PE MIRCEA BADEA. CE PORECLĂ RUȘINOASĂ I-A PUS

Acum câțiva ani, Mircea Badea îl lua peste picior pe Teodor Emi

Interesant este faptul Teodor “Tedi” Emi a fost, în urmă cu patru ani, protagonistul unor imagini asemănătoare, când a rămas lat la pământ după o lovitură încasată în ring. La momentul respectiv, motocilistul a avut nevoie, la fel ca și Mircea Badea, de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

Firește, Teodor “Tedi” Emi a fost ținta unor ironii venite chiar din partea lui Mircea Badea. Acesta, fără rețineri, l-a ”distrus” pe sportiv pe blogul său.

„Un minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. 1:20??? Dar ce s-a întâmplat? Campionul? Luptătorul? Motociclistul? Simplu: n-au mai fost regulile lui și a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape. (…) Nu-i nimic, motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice reguli, oriunde, oricând. Hai sictir!”, a scris Mircea Badea, pe blogul său, la vremea respectivă.

Citește și: „LUPTA A FOST…” ORGANIZATORUL GALEI ÎN CARE MIRCEA BADEA A FOST BĂTUT DE TEDI ARUNCĂ BOMBA

 

Citește și...