Teodor “Tedi” Emi, killer-ul lui Mircea Badea, făcut KO în ring! Jurnalistul de la Antena 3 l-a distrus pe motocilist: “Un golan infatuat și tupeist! Hai sictir!”

Publicat: 05/02/2019 | 08:56

Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Teodor “Tedi” Emi, cel care îl provocase pe prezentatorul TV şi în anul 2014. De data aceasta, ringul a fost amenajat într-un centru comercial din Bucureşti.

Interesant este faptul Teodor “Tedi” Emi a fost, în urmă cu patru ani, protagonistul unor imagini asemănătoare, când a rămas lat la pământ după o lovitură încasată în ring. La momentul respectiv, motocilistul a avut nevoie, la fel ca și Mircea Badea, de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

După acel moment, Teodor “Tedi” Emi a fost ținta unor ironii venite chiar din partea lui Mircea Badea, care l-a distrus pe sportiv pe blogul său.

„Un minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. 1:20??? Dar ce s-a întâmplat? Campionul? Luptătorul? Motociclistul? Simplu: n-au mai fost regulile lui și a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape.

(…) Nu-i nimic, motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice reguli, oriunde, oricând. Hai sictir!”, a scris Mircea Badea pe blogul său atunci.

Mircea Badea a postat mesajul la doar câteva luni după ce, în toamna lui 2014, Teodor “Tedi” Emi l-a învins în primul lor meci.

Citește și...