Teodora de la Insula Iubirii a spus adevărul despre relația cu ispita Mircea Moldovan

Publicat: 14/11/2019 | 15:30

Teodora Mocanu, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, a căzut în mrejele ispitei Mircea Moldovan. Pe durata filmărilor show-ului de la Antena 1, bruneta radia de fericire ori de câte ori era în apropierea cunoscutului model. Din Thailanda, ea și Eusebiu, bărbatul alături de care a mers să își testeze dragostea au plecat separat, iar mulți au sperat că ea își va continua povestea de iubire alături de Mircea Moldovan. Recent, tânăra a dezvăluit adevărul despre relația pe care o are, de fapt, cu acesta.

Citește și: Mircea de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre scenele deocheate cu Teodora. Ce spune ispita de la Antena 1

Teodora, una dintre fostele concurente din sezonul cinci de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, și-a provocat de curând fanii pe o rețea de socializare. Ea i-a îndemnat să îi pună întrebări și le-a promis că le va răspunde foarte sincer. Printre curiozitățile internauților s-a numărat și aceea dacă ea și Mircea Moldovan formează un cuplu. Diplomată și mereu cu cuvintele potrivite, bruneta le-a dezvăluit că între ei este doar o relație de prietenie și că vorbesc atunci când programul le permite.

Când a fost întrebată de ce ispita de la “Insula Iubirii” nu o urmărește pe contul ei de Instagram, aceasta a subliniat că, tânărul chipeș nu i-ar cunoaște numele din buletin.  Teodora Mocanu a mai mărturisit că nu păstrează legătura cu fostul iubit, Eusebiu, și că, în prezent, este foarte fericită, iar viața i s-a schimbat în bine.

Citește și...