Teroare într-un cartier din Constanța! O femeie, bătută crunt în stradă

Publicat: 28/08/2020 | 16:59
Teroare într-un cartier din Constanța! O femeie, bătută crunt în stradă

Este ”teroare” în cartierul Henri Coandă, din Constanța, unde oamenii au ajuns la capătul puterilor. E haos zilnic, manele la maximum, ziua și noaptea. Totul pleacă de la cei din locuințele sociale. O femeia a fost chiar bătută în plină stradă.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE SCANDALUL MOMENTULUI! CUM A AJUNS FLORIN SALAM „LA CUȚITE” CU MIRCEA NEBUNU ȘI CUM A FOST IMPLICATĂ ROXANA DOBRE

În seara de joi, 27 august, un individ și-a agresat concubina în stradă și doar intervenția unor oameni din jur a scăpat-o de furia bărbatului. Nu ar fi prima scenă condamnabilă din acea zonă. De-a lungul timpului, cei mai mulți dintre locuitorii din cartierul social Henri Coandă au sădit teroare printre oamenii din vecinătăți. Infracțiuni, bătăi, mizerie, atacuri cu arme albe, dar și manele cât cuprinde. Nu contează că e zi, că e noapte, scrie replicaonline.ro.

Teroare într-un cartier din Constanța! O femeie, bătută măr în stradă

Dar cel mai crunt episode rămâne cel al femeii bătute fără milă în acea seară de 27 august. A bătut-o și, parcă nu ar fi fost de ajuns, a târât-o câțiva metri pe stradă. Femeia plângea și încerca să scape, cu disperare, de agresorul care-i era partener de viață! Norocul ei a fost că au intervenit martorii, care au strigat la individ s-o lase în pace, moment în care agresorul s-a retras. ”Ne-am săturat. Efectiv nu mai putem. Asta se întâmplă în fiecare seară în Henri Coandă. În seara de joi a fost și acel scandal, cu bărbatul care și-a bătut soția și a târât-o pe jos, iar în urmă cu două seri erau cu boxele portabile afară și ascultau manele la maxim. Nu mai putem, nu mai știm ce să facem”, au declarat oamenii din apropierea cartierului.