Testamentul celei mai bătrâne mame din România! Ce moștenire îi lasă Adriana Iliescu fiicei sale

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 09:31

Adriana Iliescu a câștigat titulatura de cea mai bătrână mama din România, după ce a rămas însărcinată la vârsta de 66 de ani. În 2006 femeia a născut o fetiță, Eliza, și s-a bucurat din plin de experiența de mamă.

De atunci au trecut 15 ani, iar timpul nu curge în favoare Adrianei Iliescu. Femeia a ajuns la vârsta de 82 de ani și a început să se gândească la faptul că nu o să mai poată să fie multă vreme alături de fata ei. Așa că a pus la punct toate detaliile pentru atunci când va trece în neființă. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLA ACUM CU ADRIANA ILIESCU, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS! MAMA ELIZEI TRECE PRIN CLIPE GRELE)

Adriana Iliescu a mărturisit, recent, ce îi va lăsa moștenire fiicei sale după ultima suflare. Astfel, Eliza va primi mai multe bunuri și o sumă de bani, care să o ajute să pornească în viață și să își finalizeze studiile.

„Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărți, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu, pentru impact.ro

Adriana Iliescu, mama la 66 de ani

Adriana Iliescu a fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți. Femeia a șocat pe toată lumea atunci când a rămas însărcinată la o vârstă înaintată.  La 66 de ani aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie 2006, a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești. (VEZI ȘI: FIICA ADRIANEI ILIESCU ESTE LA SFÂRȘITUL CLASEI A X-A. CUM ARATĂ ACUM COPILA FEMEII CARE A NĂSCUT LA 66 DE ANI)

În prezent, Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 15 ani, trăiesc modest într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei.  Veniturile lunare nu depășesc 2500 de lei, însă asta nu le împiedică pe cele două să se bucure de timpul pe care îl mai au de petrecut împreună.