TESTAMENTUL lui Dinu Patriciu, facut public! Sotia lui a fost DEZMOSTENITA

Publicat: 21/01/2015 | 11:48
TESTAMENTUL lui Dinu Patriciu, facut public! Sotia lui a fost DEZMOSTENITA

Lupta pentru averea lui Dinu Patriciu a fost clarificată. Testamentul omului de afaceri a fost citit, iar averea se va împărţi potrivit dorinţei sale.

Cea mai mare parte din bani le revine fetelor, iar Dana Patriciu a fost dezmoştenită, chiar dacă legea îi conferă şi ei o parte din bani. 150 de milioane de euro vor ajunge la creditori, prezenţi şi ei la citirea testamentului.

Dinu Patriciu

Averea lui Dinu Patriciu se împarte între femeile din viaţa omului de afaceri, potrivit Romania TV. Cea mai mare parte va reveni, după achitarea datoriilor către creditori – 150 de milioane de euro – celor două fiice ale omului de afaceri. Acestea vor primi, împreună 70% din avere.

Citeste si

Ce nu s-a vazut la inmormantarea lui Dinu Patriciu! Ce personaje neasteptate si-au facut aparitia

Ce apare in fotografiile facute la mormantul lui Dinu Patriciu la 48 de ore dupa ce familia si-a luat adio de la el!

Mama fiicelor lui Dinu Patriciu ar urma să primească, potrivit testamentului, 5% din averea afaceristului, în timp ce soţia sa, Dana Patriciu, cu care se afla în plin proces de divorţ când a murit, a fost dezmoştenită. Totuşi, conform legii aceasta poate primi 12,5% din avere. Tot 12,5% din avere i-a lăsat Dinu Patriciu şi lui Melanie Chen, cea care a avut grijă de el in ultimii ani ai vieţii.

L.L