Ți-o mai amintești pe Ana, mulatra de care Alex Velea a divorțat pentru Antonia?! Ireal cum arată acum și ce a ajuns să facă pentru bani

Autor: N.D.
Publicat: 30/08/2019 | 09:32

Toată lumea știe că Alex Velea trăiește o poveste de dragoste alături de Antonia, dar puțini sunt cei care știu că artistul a fost însurat. 

În 2008, Alex Velea a cunoscut-o pe Ana, pe care a luat-o de soţie doi ani mai târziu. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au fost naşii cuplului și nimic nu prevestea ruptura dintre Ana și Alex. Mariajul lor însă nu a rezistat. Cei doi au divorţat, separarea devenind oficială în 2014. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA ȘI SMILEY S-AU CERTAT!? RUBY POVESTEȘTE CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE EI! DE CE NU MAI APAR ÎMPREUNĂ)

„Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai. Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni

Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, povestea cântărețul pentru ciao.ro.

Ana este medic psihiatru

După despărțirea de Alex Velea, Ana s-a transformat uluitor și a încercat să-și construiască o altă viață. Frumoasa mulatră are o siluetă impecabilă, aleargă zilnic în parc și merge des la sală. Pe lângă toate astea, după ce a revenit la numele de domnișoară, Ana și-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie. (VEZI ȘI: STUPOARE LA ANTENA 1! CU CE VEDETĂ A FOST ÎNLOCUIT ALEX VELEA LA ACCES DIRECT)

Iar acum fosta soție a lui Alex Velea are deja un cabinet al ei și se dedică în totalitate pacienţilor ei.

Citește și...