Ţi se face pielea de găină. Scene şocante: un ieşean, castrat în plină stradă de un câine

Publicat: 14/01/2018 | 14:59

Medicii ieşeni au intervenit la un caz de-a dreptul halucinant. Un bărbat de 47 de ani a fost ridicat din stradă după ce un câine de luptă i-a atacat bărbaţia şi l-a lăsat fără un testicul. Cazul a ajuns la Poliţie.

Incidentul a avut loc în centrul Iaşului, la orele prânzului, atunci când doi câine de luptă din categoria boxeri au evadat din curte şi au ieşit în stradă. Trei persoane au fost atacate de cei doi câini. Bărbatul muşcat de zona genitală a fost transporta la Spitalul Parhon, în timp ce celelalte doi victime au fost duse la Unitate de Primire Urgenţe.

Una dintre cele trei victime, un bărbat de 47 de ani care a fost muşcat la niveul zonei genitale, a fost găsit de echipajul sosit la locul incidentului cu avulsie (n.r. smulgerea unui organ) de testicul stâng şi a fost dirijat către Spitalul Parhon, la Urologie. Ceilalţi doi pacienţi au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Sfântul Spiridon”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

Reprezentanţii Poliţiei au declarat că cei doi câini era declaraţii ca fiind din categoria celor periculoşi. Ei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

CRISTI SANDU

Recomandarea CIAO.RO