Ți se frânge inima! Ce și-a dorit Adriana Iliescu în primul an când nu și-a putut duce fiica la școală

Publicat: 14/09/2020 | 19:40
Ți se frânge inima! Ce și-a dorit Adriana Iliescu în primul an când nu și-a putut duce fiica la școală

2020 este primul în care Adriana Iliescu nu a putut să își conducă fiica la școală, în prima zi. Vecinii nu au mai văzut-o pe femeie de mult timp și presupun că ea este grav bolnavă.

Eliza s-a dus la școală singură să-și revadă colegii, aceasta fiind dorința arzătoare a mamei sale. Chiar dacă nu a putut să fie alături de fiica ei, care începe astăzi clasa a XI-a, Adriana Iliescu și-a dorit ca adolescenta să meargă la școală, deși avea opțiunea de a învăța de acasă.

Citește și: Ce i-a impus Adriana Iliescu, fiicei sale. Grav bolnavă, cea mai bătrână mamă din România a obligat-o pe Eliza să…

Potrivit informațiilor livrate de Ministerul Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la școală, ei având posibilitatea să facă orele online.

Dar ce se întâmplă cu „cea mai bătrână mamă din lume”

În ciuda vârstei înaintate (83 de ani) și a faptului că nu se simte deloc bine, Adriana Iliescu a decis că cel mai bine pentru fiica sa este să meargă la liceu și să își reia cursurile precum orice alt elev.

Reporterii Impact.ro au încercat să ia legătura cu fosta profesoară de limba română, ba chiar au mers la blocul din Drumul Taberei în care aceasta locuiește, în speranța că vor afla vești noi despre aceasta.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o vecină a Adrianei Iliescu.

Nu rata: Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni. Vecinii celei mai bătrâne mame din România sunt extrem de îngrijorați: „Poate se simte rău”

Până la pandemie, femeia era foarte activă, fiind văzută când mergea la cumpărături, la școala fiicei sale sau vorbind cu alți vecini. De trei săptămâni însă, a fost văzută doar fiica sa, Eliza, dar nu și mama ei.