Ți se sfâșie inima! Gestul surprinzător făcut de Marius Franţescu cu puțin timp înainte să devină criminalul propriului copil

Publicat: 04/11/2018 | 23:28

La mai bine de o zi de la crima din Pitești, urmată de o sinucidere, anchetatorii au făcut filmul ultimelor ore din viața lui Marius Franțescu, dar și a fiului său. Potrivit oficialilor, polițistul ar fi avut un plan foarte bine stabilit, iar această ipoteză este susținută de faptul că, înainte cu o seară, şi-a luat arma de la serviciu sub pretextul unei misiuni. Iar în ziua dublei tragedii, el şi-a scos fiul la o plimbare şi a vorbit la telefon cu fosta lui soţie.

Citește și: Imagini zguduitoare! Alina și-a luat de la morga băiețelul de 3 ani împușcat în cap de tatăl lui

Surse din ancheta deschisă în cazul care a șocat România în acest weekend au spus că Marius Franțescu era tulburat, relatează observator-tv. Apropiaţii au povestit că înainte să-l împuştemortal, ofiţerul și-ar fi scos fiul la o ultimă plimbare.

„Mama a venit cam după ora 12. Şi mi-a zis că tot sună, de la 12 şi ceva… A sunat, a vorbit cu el la telefon că vine să îşi ia copilul. A sosit aici, era cu mama ei cu maşina. El i-a spus la telefon ceva de genul: «mă derutezi, lasă-mă că mă derutezi». Aşa mi-a spus mama copilului”, a mărturisit o vecină.

„Două focuri au fost trase, câte unul pentru fiecare, cu arma din dotare, pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune”, a  declarat Marius Ştefan, procuror criminalist.

Citește și: Ce soartă crudă! Ce mărturii a făcut fosta soție a polițistului criminal în urmă cu câțiva ani

O altă localnică a declarat: „Ce am auzit e că l-ar fi înţelat soţia cu un coleg şi asta l-a determinat să facă gestul ăsta. Nu a putut să stea fără soţia asta. A iubit-o foarte mult”.

Polițiștii au găsit lângă cele două trupuri o sticlă cu alcool şi două scrisori de adio. Poliţiştul a lăsat un mesaj părinţilor şi unul fostei sale soţii.

„Aici vorbim de o furie foarte adâncă şi nu numai că vorbim de o furie foarte adâncă, dar şi una capabilă să depăşească şi să nulifice instinctele părinteşti”, a încercat să explice gestul polițistului asasin psihiatrul Gabi Diaconu.

Trupul poliţistului Marius Franţescu a fost ridicat de la morgă de părinţii lui.