Imagini zguduitoare! Alina și-a luat de la morga băiețelul de 3 ani împușcat în cap de tatăl lui

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 05/11/2018 | 09:19

Alina, mama băiețelului de 3 ani care a fost împușcat în cap de tatăl lui, a ajuns duminică la morga din Pitești. Îngenuncheată de durere, Alina a venit pentru a ridica trupul neînsuflețit al micuțului și a-l duce acasă.

Tânăra de 29 de ani a venit însoţită de mai mulţi prieteni şi s-a intersectat cu foştii ei socrii, care ridicau trupul criminalului sinucis, scrie observator.tv. (CITEȘTE ȘI: CE SOARTĂ CRUDĂ! CE MĂRTURII A FĂCUT FOSTA SOȚIE A POLIȚISTULUI CRIMINAL ÎN URMĂ CU CÂȚIVA ANI)

Marius Franţescu era poliţist la Crimă organizată şi sâmbătă, imediat după prânz, şi-a ucis cu un foc de pistol băieţelul, apoi s-a sinucis, cu aceeaşi armă. Alina, mama copilului, de care Marius divorţase de o săptămână, a fost cea care a alertat poliţia, când bărbatul nu a mai răspuns la telefon şi nici la uşa casei în care locuia.

Alina s-a întâlnit cu părinţii criminalului, la morgă

Alina a mers la morga Spitalului Judeţean Argeș pentru a ridica trupul micuţului Luca. În curte, părinţii lui Marius, ucigașul, au venit să-i ridice trupul. Nu au discutat nimic cu fosta lor noră şi au fost primii care au plecat cu maşina mortuară cu care veniseră. (CITEȘTE ȘI: Detalii șocante despre crima din Argeș: copilul, împușcat în timp ce dormea)

Trei bilețele de adio

Ucigașul care apoi s-a sinucis a lăsat trei bilețele de adio, dar în niciunul dintre ele nu ar fi spus de ce și-a omorât copilașul. (CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! CE A SCRIS ÎN BILETUL DE ADIO POLIȚISTUL DIN PITEȘTI CARE ȘI-A UCIS FIUL)

„Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă”, a declarat procurorul Marius Ştefan. „Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”, a spus procurorul criminalist Marius Ştefan.

Citește și...