Tina Pop, sora Ancăi Pop, artista care s-a înecat în Dunăre, mesaj tranșant: ”Eu nu am interpretat că o Anca diferită înseamnă o Anca lesbiană”

Publicat: 04/01/2019 | 17:05
Tina Pop, sora Ancăi Pop, artista care s-a înecat în Dunăre, mesaj tranșant: ”Eu nu am interpretat că o Anca diferită înseamnă o Anca lesbiană”

Tina Pop, sora Ancăi Pop, artista care și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina în Dunăre, dorește să lămurească aspecte legate de bisexualismul surorii sale decedate. Ea a postatr pe pagina sa de socializare un lung mesaj prin încearcă să facă ”lumină” în tot acest caz atât de mediatizat. 

Tina Pop scrie la începutul postării de pe Facebook că este vorba despre un ultima aspect care trebuie clarificat., mai ales că moartea surorii ei a fost extrem de mediatizată în mass-media.

”Un ultim aspect de clarificat…

Moartea Ancai a fost mediatizata in presa internationala. Ceea ce a facut povestea ei „fabuloasa” a fost faptul ca era, aparent, bisexuala, intr-o tara in care acest lucru este foarte condamnat.

Chestia cu „bisexualitatea” a aparut dupa un interviu dat la Antena 1 si aparitia la emisiunea „Totul pentru dragoste”, emisiune la care CULMEA, am participat si eu. Ma aflam in Bucuresti in vizita la ea, impreuna cu copiii, si imi spune din senin sa o insotesc la o emisiune. Ma simteam complet nepregatita. Pe langa emotii, nu aveam nici haine la mine si nici nu stiam ce sa fac cu copiii pentru ca nu aveam cu cine sa ii las. Insa Anca muta muntii din loc! A scos rapid o rochita din dulapul ei, a dat un telefon la cei cu emisiunea si a rezolvat „problema” cu copiii. I-am luat cu noi in platou”.

CITEȘTE ȘI: ANCA POP ȘI-A PREVESTIT MOARTEA? POZA ȘOCANTĂ PE CARE O ȚINEA ÎN TELEFON

Anca Pop a murit după ce a căzut cu mașina în Dunăre

Tina Pop: ”Și eu am făcut baie cu Anca și am dormit cu ea! Asta înseamnă incest?”

În continuare, Tina Pop spun că s-a discutat despre Anca și Fraga, numai că nu reiese foarte clar că ele ar fi foarmat un cuplu. Era vorba doar de o ”energie” între ele.

”Daduse in urma cu ceva timp un interviu impreuna cu Fraga, in care s-a jucat cu cuvintele. Daca se asculta atent, ele nu spun ca sunt impreuna ca si cuplu. Vorbesc despre o energie intre ele, despre faptul ca au facut baie impreuna si au dormit imbratisate. Si eu am facut baie cu Anca si am dormit imbratisata cu ea! Fac baie si dorm imbratisata si cu copiii mei! Asta inseamna incest?

Cand am ajuns pe platou si a inceput emisiunea, nu stiam nici eu si nici ea despre ce o sa fie vorba. Nu stiam ca interviul dat de ea si Fraga se va transforma in asta. Noi nu vedeam titlurile ce apareau in timpul emisunii. Ne-am lasat insa duse de val. Intrebarile sunt puse rapid, vor un raspuns pe loc, nu te asculta pana la final etc. Imi amintesc cand am plecat si eram in taxi ca am ras amandoua despre asta”.

CITEȘTE ȘI: ANCA POP A MURIT. ULTIMA IMAGINE CU EA IN VIATA E CUTREMURATOARE

Tina Pop: ”Probabil singura persoana pe care a judecat-o este mama noastra!”

La sfârșitul mesajului, Tina Pop scrie că Anca era, într-adevăr, o rebelă, o nebunatică, o prezență care se făcea mereu remarcată. Iar motivul pentru care s-a hotărât să posteze un astfel de mesaj este doar dorința de a se afla adevărul despre sora sa.

”Ma intreba Mirela Vaida despre cand si cum ne-am dat seama ca Anca este „diferita”. Eu nu am interpretat ca o Anca diferita inseamna o Anca lesbiana. Ma refeream la o Anca rebela in general, o Anca nebunatica, o Anca care isi facea mereu simtita prezenta si careia nu ii pasa ce zice lumea despre ea, pentru ca nici ea nu judeca lumea! Probabil singura persoana pe care a judecat-o este mama noastra. Ii era ciuda pe ea fiindca si-a sacrificat viata in slujba familiei si nu s-a pus pe ea pe primul loc.

Anca a privit viata cu totul altfel. Ea intelegea si se regasea in fiecare. Nu judeca oamenii dupa infatisare, orientare sexuala sau statut social. Insa avea o satisfactie sa ironizeze barbatii, de unde si multe dintre video postate pe pagina ei fb.

Anca nu s-ar fi justificat niciodata. Anca arunca „pastila”, apoi lãsa lumea sa interpreteze ce vrea. Eu nu sunt Anca. Eu ma justific si simt nevoia sa o justific. Nu pentru ca as avea ceva cu bisexualitatea sau homosexualitatea. Din contra! Fiecare este liber sa isi traiasca viata cum vrea! O justific pentru ca vreau sa se stie ADEVARUL despre EA!”

CITEȘTE ȘI: ANCA POP A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Citește și...