Toată lumea este în stare de șoc. S-a sinucis la doar 15 ani! Ce a scris în biletul de adio

Publicat: 14/03/2019 | 09:55
Toată lumea este în stare de șoc. S-a sinucis la doar 15 ani! Ce a scris în biletul de adio

În vârstă de doar 15 ani, Ellie Long s-a sinucis! Înainte de a comite gestul extrem a avut un mesaj pentru familia sa.

Adolescenta s-a spânzurat și a fost găsită moartă în dormitor. Părinții au ținut să precizeze faptul că fiica lor suferea de anorexie și depresie. Totodată, îi acuză pe medicii psihiatri că nu au fost deloc atenți la simptomele copilului lor și că au preferat să-i mărească doza de medicamente.

Înainte de a-și pune capăt zilelor, Ellie Long le-a spus apropiaților că le-ar fi mai bine fără ea. Simțea că îi dezamăgește pe cei din jurul ei, în special pe părinți.

La un moment dat, Nicki, mama lui Ellie, era fem convinsă că fata ei mănâncă trei mese pe zi. Ulterior a aflat, însă, că adolescenta arunca orice aliment pe care îl primea dimineața și la prânz. Astfel, fata a început să slăbească exagerat.

A ajuns la medici, dar tratamentele nu au avut efectul scontat. Asta în condițiile în care existau perioade în care Ellie acumula kilograme. Dar, imediat, făcea tot posibilul pentru a slăbi și mai mult.

În biletul de adio, adolescenta a scris că preferă să moară în loc să fie obligată să mânânce și că s-a săturat să-i dezamăgească pe toți.