Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, despre soția lui Gheorghe Dincă: ”Minte într-un hal fără de hal!”

Publicat: 23/08/2019 | 07:34
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, despre soția lui Gheorghe Dincă: ”Minte într-un hal fără de hal!”

Soția lui Gheorghe Dincă și copiii acestuia au fost audiați, timp de 9 ore, de procurorii DIICOT. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, s-a arătat revoltat de modul în care a răspuns soția lui Dincă la întrebări, rămânând la părerea că aceasta minte.

Tonel Pop spune că declarațiile soției lui Gheorghe Dincă sunt contradictorii și, mai mult, aceasta ascunde adevărul. Există ”contraziceri extraordinare” în declarațiile familiei lui Dincă, declară avocatul familiei Melencu, acesta afirmând, totodată, că soția lui Dincă a alterat, aruncat și distrus probe.

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei. În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, obligată, din greșeală. Când am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost încântați deloc. S-a întors tot ce însemnau declarațiile inițiale. Numai prin întrebări succesive mai recunoșteau niște lucruri”, a declarat Tonel Pop, conform antena3.ro.