A treia victimă a lui Gheorghe Dincă. „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola”

Publicat: 14/08/2019 | 13:50
A treia victimă a lui Gheorghe Dincă. „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola”

Marinela Bradosu este femeia care a depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă, declarând că ”Monstrul din Caracal” a violat-o. Femeia spune că a trăit clipe de groază în casa lui Gheorghe Dincă, după ce mersese la acesta pentru a face curățenie.

Încă traumatizată, Marinela Bradosu declară că nu ar fi depus niciodată plângere împotriva lui Dincă fiindcă i-ar fi fost frică pentru copiii ei. Dar atunci când polițiștii au venit la poarta ei, s-a decis să spună totul.

Marinela Bradosu declară într-o anexă, în spatele curţii. “M-a băgat într-o camera unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut iadul”, a povestit femeia, informează adevarul.ro.

Citește și...