Gheorghe Dincă conducea un automobil modificat! Cum reuşea să îşi sechestreze victimele în maşina-capcană, fără să fie văzut

Publicat: 22/08/2019 | 09:15
Gheorghe Dincă conducea un automobil modificat! Cum reuşea să îşi sechestreze victimele în maşina-capcană, fără să fie văzut

Apar noi informații cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă își sechestra victimele în mașina-capcană pe care o conducea, iar criminalul se pregătise, în prealabil, pentru a fi sigur că acestea nu îi puteau scăpa ”din plasă”.

Gheorghe Dincă este mecanic auto și a modificat autoturismul, astfel încât victimele care ajungeau pe bancheta din spate să fie sechestrate. Avea la îndemână butonul care bloca ușile și, mai mult, aplicase folie neagră pe geamurile laterale din spate, iar fetele sechestrate nu puteau fi văzute din afara mașinii.

Titi Aur, fostul mare pilot de raliuri, spune că butonul de blocare a ușilor poate fi verificat de un specialist pentru a se observa dacă a fost sau nu uzat. Poate că mașina a fost gândită chiar ca o capcană, presupune Titi Aur, iar unele detaliiu ar putea arăta când anume a început Dincă această ”vânătoare”.

”Butonul de blocare poate fi verificat de specialistul de la RAR, să se vadă daca este uzat sau nu. A fost gândită mașina ca o capcană? S-a pus folie mai multă? De când s-a pus folia? Daca folia s-a pus acum 3 luni, înseamna ca e posibil ca Dincă sa fi început din aprilie, cu Luiza”, spune Titi Aur.

”Are o singură viață”

Conform unor surse, criminalul din Caracal a recunoscut și alte violuri, ceea ce ridică importante semne de întrebare. Anchetatorii încearcă să stabilească trecutul criminal al lui Dincă, iar orice dezvăluire făcută de acesta fixează noi punte de reper în tot acest scenariu halucinant și tragic. Opinia publică dorește ca Gheorghe Dincă să primească pedeapsa pe care o merită, în timp ce întreg filmul evenimentelor este analizat, interpretat și dezbătut pe toate canalele mass-media.

“Mai mult decât detenţie pe viaţă nu are ce să primească. Şi are o singură viaţă. Dar dacă aceste informaţii sunt probate, atunci este foarte grav, înseamnă că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Pentru că dacă el ar fi fost arestat din timp, poate că aceste fete erau încă în viaţă”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu la Antena 3.

 

Citește și...