Acasă » Știri » Top târguri de Crăciun din România

Top târguri de Crăciun din România

De: Cancan 03/12/2018 | 15:44
Top târguri de Crăciun din România

Sărbătorile de iarnă înseamnă, în multe oraşe din țară, târguri fastuoase, cu mii de produse şi concerte ale artiştilor celebri. Românii au început să prindă gustul Crăciunului sărbătorit astfel. 

Cu câteva zile înainte de cea mai importantă sărbătoare a anului, pieţe din toată lumea se transformă în magie, cu spectacole de lumini, brazi, decoraţiuni şi delicatese tradiţionale din fiecare oraş. Pentru iubitorii acestei perioade din an, târgurile de Crăciun sunt locul perfect de a savura un vin fiert, marţipan sau turtă dulce.

 CANCAN.RO vă prezintă topul târgurilor de Crăciun din România:

Târgul de Crăciun din Piața Constituției, BUCUREȘTI

În București, luminile de sărbători se aprind pe 30 noiembrie, la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Cu această ocazie este deschis şi Târgul de Crăciun, care va putea fi vizitat zilnic, din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, în intervalul orar 10.00-22.00, anunţă Primăria Capitalei.

Casa magică a lui Moş Crăciun este destinaţia favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moşul şi elfii săi aşteaptă vizitele celor mici şi scrisorile cu dorinţe pentru cadourile de Crăciun. Atracţiile includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber pentru întreaga familie, o scenă cu figurine, care redă naşterea lui Iisus, şi un brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.

Citește și S-A „APRINS” CAPITALA! MILIOANE DE LUMINI COLOREAZĂ BUCUREȘTIUL 

La Târgul de Crăciun al Capitalei, bucureştenii şi turiştii care se află în căutarea unor cadouri inedite pentru cei dragi sau a unor produse tradiţionale româneşti vor fi întâmpinaţi zilnic, cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, accesorii, ii, costume populare, produse naturale de îngrijire, până la produse şi preparate realizate după reţete tradiţionale româneşti: prăjituri de casă, cozonaci, dulceţuri, poale-n brâu, plăcinte, sarmale, mămăligă, cârnaţi, murături, vin fiert, zacuscă, brânzeturi.

Târgul de Crăciun din CRAIOVA

Primăria şi Consiliul Local Craiova organizează, între 23 noiembrie 2018 şi 7 ianuarie 2019, Târgul de Crăciun, iar manifestarea va fi deschisă cu un concert susţinut de Gaşca Zurli.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, deschiderea oficială are loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 17.40.

“Cortina spectacolului se ridică vineri, 23 noiembrie, la orele 17.40, când, în Piaţa Mihai Viteazu, sunt aşteptaţi Renii lui Moş Crăciun, aduşi de artiştii de la Teatrul Colibri. Aprinderea celor peste un milion de luminiţe şi startul Sărbătorilor de iarnă o vor da anul acesta, la Craiova, cele mai iubite personaje de copiii de pretutindeni: Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Tura Vura, Tanti Prezentatoarea, Truli, Clopoţel şi Zdrăngănel – Gaşca Zurli”, se arată în comunicat.

CITESTE SI:

Ce au facut pietarii cu doua saptamani inainte de Craciun! Cat a ajuns sa coste un brad natural!

Craciunul fara porc e ca femeia fara toc! Reporterii CANCAN.ro iti arata de unde poti cumpara cea mai ieftina carne!

A mancat carne de porc si a ajuns de urgenta la spital! Prin ce a trecut o cunoscuta actrita din Romania

Acţiunile pregătite în acest an de autorităţile locale special pentru sărbătorile de iarnă vor avea loc în Piaţa Mihai Viteazu (Târgul de Crăciun, Patinoarul, spectacole) şi pe esplanada Teatrului Naţional Marin Sorescu (Orăşelul Copiilor).

Târgul de Crăciun din CONSTANȚA

”Christmas Market By The Sea” – primul târg de Crăciun din Constanța se desfășoară în perioada 1- 27 decembrie 2018 – în Piața Ovidiu.

Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, un târg tradițional cu decorațiuni și produse de sezon, precum și un patinoar, un carusel, un trenuleț, Căsuța lui Moș Crăciun, bradul de Crăciun și un loc special amenajat pentru – Donații către cei nevoiași- .

Casa lui Moș Crăciun, dedicată în totalitate copiilor, este un loc magic unde Moș Crăciun și ajutoarele lui așteaptă toți copiii și scrisorile lor cu dorințe.

Intrarea – LIBERĂ.

Târgul de Crăciun din TIMIȘOARA

Târgul de Crăciun de la Timişoara se deschide de 1 Decembrie, când vor avea loc şi o serie de manifestări dedicate Zilei Naţionale, între care o paradă militară, una a tramvaielor şi concerte.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Primăria Timişoara, sâmbătă, la Timişoara va avea loc, de la ora 14.00, o paradă militară, în faţa Poliţiei Judeţene Timiş, pe bulevardul Take Ionescu.

De la ora 15.00 este programată o paradă a tramvaielor vechi, care odinioară au circulat pe străzile oraşului. Traseul va înconjura centrul Timişoarei pe traseul Piaţa Maria – Podul Traian – Catedrala Mitropolitană.

De la ora 15.30, pe scena din Piaţa Victoriei va avea loc un spectacol de muzică populară, iar de la ora 19.40 militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere “Decebal” vor participa la retragerea cu torţe.

Târgul de Crăciun din TÂRGU-JIU

Un număr de 35 de meşteri populari şi comercianţi din mai multe judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova, vor participa, în perioada 1-6 decembrie, la Târgul de Moş Nicolae, organizat în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu.

Târgul, aflat la ediţia a XI-a, este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj şi se va deschide de Ziua Naţională a României, începând cu ora 12,30.

“Cei 35 de participanţi la târg aduc produse tradiţionale, de artă populară şi cadouri pentru cei care sunt aflaţi în căutarea unui cadou de Moş Nicolae pentru cei dragi. Târgul de Moş Nicolae este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu. La ediţia a XI-a a târgului vin meşteri din Vâlcea, Argeş, Harghita, Suceava, Cluj, Olt, Mehedinţi, Chişinău şi Gorj. Târgul va fi deschis în perioada 1-6 decembrie, în centrul municipiului Târgu Jiu. Deschiderea oficială a târgului de Moş Nicolae are loc pe 1 decembrie 2018, la ora 12,30”, se arată într-un comunicat de presă remis de CJCPCT Gorj.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×